Városlista
2019. október 21, hétfő - Orsolya

Hírek

2010. Április 28. 14:45, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Elcsúfították az egykori diszkó királynőt

Elcsúfították az egykori diszkó királynőt

Mindig is nagy szájáról volt híres Taylor Dayne, de mindez már nemcsak verbálisan, hanem fizikailag is igaz rá, mert felpumpáltatta ajkait - túlságosan is.

Ma már nehezen lehetne megtenni a Tell It To My Heart című örökzöld sláger előadójával, hogy a szívének beszélünk, mert annyira feltűnő a szája. Az ember tényleg nem tud mást figyelni, amikor meglátja Taylor Daynet, csak gigászi méretűvé pumpált ajkaira. A nyolcvanas évek diszkókirálynőjének igazából nem lett volna szüksége a beavatkozásra, mert mindig is széles mosolya és csípős nyelve volt, ami a védjegyévé is vált. De egyeseknek a nagy sosem elég, és még többet akarnak. Még akkor is, ha így jobban hasonlítanak Coutney Love-ra, mint egykori önmagukra.

 

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 18. 06:09, péntek | Bulvár

Nincs változás a világ legértékesebb márkáinak toplistáján

Immár a hetedik egymást követő évben lett az Apple és a Google a világ legértékesebb márkája az Interbrand nevű amerikai tanácsadó vállalat globális rangsorában.

2019. Október 17. 17:01, csütörtök | Bulvár

Räikkönen: Sör, fogorvos és Schumacher

Rendhagyó interjút közölt a svájci Blick a 40. születésnapját ünneplő Kimi Räikkönennel, a Forma-1 2007-es világbajnokával.

2019. Október 17. 14:49, csütörtök | Bulvár

Gájer Bálint esküvőre készül

Még van idő címmel jelent meg Gájer Bálint legújabb dalának klipje, amely azoknak szól, akik még nem találták meg az igaz szerelmet. Ezzel szemben Bálint szerencsésnek mondja magát, ő párjával már az esküvőjét tervezi.

2019. Október 15. 17:00, kedd | Bulvár

Két magyar film felújított változatát vetítik a Lumiere fesztiválon Lyonban

Mészáros Márta Ők ketten és Fábri Zoltán Az ötödik pecsét című filmjének felújított változatát vetítik a klasszikus filmeket felvonultató 11. Lumiere Grand Lyon Filmfesztiválon