Városlista
2020. június 2, kedd - Anita, Kármen

Hírek

2010. Április 28. 14:45, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Elcsúfították az egykori diszkó királynőt

Elcsúfították az egykori diszkó királynőt

Mindig is nagy szájáról volt híres Taylor Dayne, de mindez már nemcsak verbálisan, hanem fizikailag is igaz rá, mert felpumpáltatta ajkait - túlságosan is.

Ma már nehezen lehetne megtenni a Tell It To My Heart című örökzöld sláger előadójával, hogy a szívének beszélünk, mert annyira feltűnő a szája. Az ember tényleg nem tud mást figyelni, amikor meglátja Taylor Daynet, csak gigászi méretűvé pumpált ajkaira. A nyolcvanas évek diszkókirálynőjének igazából nem lett volna szüksége a beavatkozásra, mert mindig is széles mosolya és csípős nyelve volt, ami a védjegyévé is vált. De egyeseknek a nagy sosem elég, és még többet akarnak. Még akkor is, ha így jobban hasonlítanak Coutney Love-ra, mint egykori önmagukra.

 

Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 30. 08:57, szombat | Bulvár

Győrfi Pál és a sportok - VIDEÓ

Melyik sport Győrfi Pálnak a kedvence? Hogy sikerült neki az Andonik Jako Sport kihívása? A videóból minden kiderül!

2020. Május 29. 17:08, péntek | Bulvár

Jövő héten közzéteszik a Cannes-i versenyprogramba beválogatott filmek listáját

Bár a 73. cannes-i filmfesztivált a koronavírus-járvány miatt a megszokott formájában nem tartják meg, a hivatalos versenyprogramba beválogatott mintegy 50-60 film listáját a seregszemlét megelőző,

2020. Május 29. 10:20, péntek | Bulvár

Zuckerberg: a közösségi platformoknak nem szabad az igazság döntőbíráiként fellépniük

A közösségi platformoknak nem szabad az igazság döntőbíráiként fellépniük mindenben, amit az emberek az interneten kifejtenek

2020. Május 27. 14:01, szerda | Bulvár

Megvan Tom Cruise szupertitkos űrfilmjének a rendezője is

Doug Liman fogja rendezni Tom Cruise tervezett űrfilmjét, amelyet, legalábbis részben, a Nemzetközi Űrállomáson (ISS) fognak forgatni.