Városlista
2021. június 16, szerda - Jusztin

Hírek

2010. Január 11. 13:51, hétfő | Kék hírek
Forrás: HírTV

Eldobta a puskát

Eldobta a puskát

Percek alatt elfogták a rendőrök azt a férfit, aki lopási céllal bemászott egy lakásba Hódmezővásárhelyen, de a sértett felismerte – értesült a HavariaPress.

A Csongrád megyei városban hétfőre virradó éjszaka saját lakásában aludt egy 24 éves fiatalember, amikor zajokat hallott a lakásban. Először nem tulajdonított neki jelentőséget, de amikor a szobája ajtaját nyitotta meg valaki, kinézett, majd megkérdezte, hogy ki az. Választ nem kapott, de látta, hogy egy férfi az udvaron keresztül szalad, majd átmászik a kerítésen. A fiatalembernek volt annyi ideje és lélekjelenléte, hogy megfigyelje a hívatlan vendéget, így az azonnal kihívott rendőröknek kiváló személyleírást adott, sőt azt is megmondta, hogy szerinte ki az elkövető. Ez alapján a nyomozók előállították a 60 éves férfit, aki beismerte tettét, és elmondta azt is, hogy zsákmányát - köztük egy légpuskát - menekülés közben eldobta. A férfi ellen lopás miatt indult büntetőeljárás, amit a rendőrség gyorsított eljárásban, bíróság elé állítás keretében kíván befejezni.


Ezek érdekelhetnek még

2021. Június 16. 07:00, szerda | Kék hírek

Elítéltek egy szerb kábítószercsempészt Szegeden

Nyolc és fél év börtönbüntetéssel sújtott a Szegedi Törvényszék kedden első fokon egy szerb férfit, aki tavaly nyáron csaknem húsz kiló nagy tisztaságú heroint próbált Magyarországra becsempészni.

2021. Június 15. 13:01, kedd | Kék hírek

Fogadásból elkötöttek egy ladikot

Az acsai rendőrök előállították azt a három fiatalt, akik fogadásból elkötöttek egy Duna partra kikötött ladikot. Nem úszták meg. A rendőrök pedig hálás levelet kaptak a tulajdonostól.

2021. Június 15. 07:14, kedd | Kék hírek

Lefoglalt jegygyűrű után jöhetett a lagzi

A rendőrség befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyben egy felsőtelekesi férfi ellopott egy jegygyűrűt. A rendőrség megtalálta az ékszert, így a jegyespár megtarthatta az esküvőt.

2021. Június 13. 15:04, vasárnap | Kék hírek

Nemcsak gyűjtögetett, gyújtogatott is

A gyanú szerint az otthonában állattetemeket gyűjtögető férfi a kerületi lomtalanítás alatt több hulladékot is felgyújtott.