Városlista
2019. december 15, vasárnap - Valér

Hírek

2019. November 19. 15:16, kedd | Külföld

Elefánt ölt meg egy turistát

Elefánt ölt meg egy turistát

Megölt egy ausztrál férfit egy elefánt Namíbiában – közölte az ország környezetvédelmi és turisztikai minisztériuma egy Facebook-bejegyzésben.

Az 59 éves férfit a Kunene-régióban lévő Huab folyónál érte a halálos támadás, ahol egy csoport turistával együtt táborozott. Az állat reggel támadta meg a tábort. „Ez egy nagyon szerencsétlen és sajnálatos esemény" – írta bejegyzésében a minisztérium, amely részvétét fejezte ki az áldozat hozzátartozóinak.

Az eddigi információk alapján a turistacsoport nem az erre kijelölt helyen táborozott. Azt egyelőre még vizsgálják, hogy a társasághoz idegenvezető is tartozott-e.

Forrás: origo.hu

Kép: Illusztráció - lokal.hu

Ezek érdekelhetnek még

2019. December 15. 09:09, vasárnap | Külföld

Ékszerként használt, 8500 éves emberi fogakat fedeztek fel Törökországban

Ékszerként használt, 8500 éves emberi fogakat fedeztek fel a kutatók Törökországban - derült ki egy új tanulmányból, amely szerint a lelet ritkasága azt sugallja, hogy a fogak szimbolikus jelentőséggel bírtak.

2019. December 15. 08:19, vasárnap | Külföld

Néhány centiméter mélyen víz lehet a Marson

Akár méhány centiméter mélyen már lehet víz a Marson - derült ki a Geophysical Research Letters című szaklapban a héten bemutatott tanulmányból.

2019. December 15. 05:00, vasárnap | Külföld

Johnson köszönetet mondott azoknak, akik először voksoltak a konzervatívokra

Köszönetet mondott Boris Johnson brit miniszterelnök szombaton azoknak, akik korábbi pártrokonszenvükkel szakítva, először szavaztak a konzervatívokra a csütörtökön tartott előrehozott parlamenti választáson.

2019. December 14. 12:23, szombat | Külföld

Trump szerint Boris Johnson győzelme előrevetíti a 2020-as amerikai választás eredményét is

Boris Johnson és a brit konzervatívok győzelme az Egyesült Királyságban előrevetíti a 2020-as amerikai választások eredményét is