Városlista
2020. július 14, kedd - Őrs

Hírek

2019. November 19. 15:16, kedd | Külföld

Elefánt ölt meg egy turistát

Elefánt ölt meg egy turistát

Megölt egy ausztrál férfit egy elefánt Namíbiában – közölte az ország környezetvédelmi és turisztikai minisztériuma egy Facebook-bejegyzésben.

Az 59 éves férfit a Kunene-régióban lévő Huab folyónál érte a halálos támadás, ahol egy csoport turistával együtt táborozott. Az állat reggel támadta meg a tábort. „Ez egy nagyon szerencsétlen és sajnálatos esemény" – írta bejegyzésében a minisztérium, amely részvétét fejezte ki az áldozat hozzátartozóinak.

Az eddigi információk alapján a turistacsoport nem az erre kijelölt helyen táborozott. Azt egyelőre még vizsgálják, hogy a társasághoz idegenvezető is tartozott-e.

Forrás: origo.hu

Kép: Illusztráció - lokal.hu

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 14. 18:02, kedd | Külföld

Több amerikai milliomos a gazdagokra kiszabott adók emelését sürgeti

Több amerikai milliomos nyílt levélben a gazdagokra kiszabott adók emelését sürgette, de nemcsak az amerikai, hanem a világ kormányainál annak érdekében,

2020. Július 14. 16:01, kedd | Külföld

Közös holdbázis létrehozásának lehetőségéről tárgyalt Oroszország és Kína

Oroszország és Kína hétfőn megvitatta az űrkutatásban, egyebek között egy tudományos holdbázis lehetséges létrehozásában folytatott együttműködés kérdéseit

2020. Július 14. 15:00, kedd | Külföld

Júniusban nőtt a németországi infláció

Júniusban az előzetes adatoknak megfelelően 0,9 százalékos, a májusi 0,6 százaléknál magasabb volt a németországi infláció a német szövetségi statisztikai hivatal, a Destatis keddi jelentése alapján.

2020. Július 14. 13:04, kedd | Külföld

A Mol gázt és gázkondenzátumot talált Pakisztánban

A Mol-csoport ismét gázt és gázkondenzátumot talált Pakisztánban, ez tovább erősíti a társaság kutatás-termelési nemzetközi tevékenységét - közölte a Mol kedden az MTI-vel.