Városlista
2020. január 21, kedd - Ágnes

Hírek

2010. Június 29. 14:53, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Elege lett! Stohl perel!

Elege lett! Stohl perel!

Mint már megírtuk, az egyik internetes honlap nyilvánosságra hozta Stohl András mobilszámát, az olvasóikat pedig a színész zaklatására buzdította. A TV2 Mokkájában dr. Hyross Virág, Stohl ügyvédje vendégeskedett, aki a polgári peres ü

Stohl jogi képviselője elmondta, hogy levélben szólította fel a portált, hogy vegyék le a telefonszámot az oldalról, ugyanis annak nyilvánosságra hozatala személyiségi jogokat sért. A színész most polgári peres úton lép fel a zaklatásra buzdító portál ellen, és az is elképzelhető, hogy ezen kívül lesznek olyan sajtóorgánumok, amelyket beperel. Hyross Virág elmondta, hogy több esetben is megsértették ügyfele emberi méltóságát, amelyhez bármit is tett, joga van. 

Lapinformációk szerint az incidens óta Stohl András lecserélte telefonszámát és testőröket fogadott, ám ezeket ügyvédje nem erősítette meg.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 21. 08:25, kedd | Bulvár

Börtön várhat Demcsák Zsuzsára

Az egészen biztos, hogy újabb egy évre eltiltják majd a vezetéstől, de az sem kizárt, hogy 20 nap elzárásra ítélik - nyilatkozta egy szakértő Demcsák ügyében.

2020. Január 20. 17:08, hétfő | Bulvár

Bereményi Géza érdemelte ki a Kölcsey-emlékplakettet

Bereményi Géza Kossuth- és József Attila-díjas írónak, Balázs Béla-díjas filmrendezőnek ítélte oda idén a Kölcsey-emlékplakettet a Kölcsey Társaság kuratóriuma.

2020. Január 20. 15:05, hétfő | Bulvár

Harmincadik évfordulóját ünnepli idén a Művészetek Völgye

Idén nyáron 30. alkalommal rendezik meg az ország legnagyobb összművészeti fesztiválját, a Művészetek Völgyét, amelynek idei programjaiban a könnyűzenei koncertek mellett nagyobb hangsúlyt kapnak az irodalmi, színházi,

2020. Január 20. 14:36, hétfő | Bulvár

Sztárfellépőkkel jön a szóvivő bál nemcsak szóvivőknek!

Ne maradj le a farsangi szezon leghangulatosabb báljáról – olvasható a szervezők meghívójában, hozzátéve, hogy fergeteges hangulat, kitűnő ételek és korlátlan italfogyasztás várja a bálozókat az eseményen.