Városlista
2020. augusztus 4, kedd - Domonkos

Hírek

2010. Június 29. 14:53, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Elege lett! Stohl perel!

Elege lett! Stohl perel!

Mint már megírtuk, az egyik internetes honlap nyilvánosságra hozta Stohl András mobilszámát, az olvasóikat pedig a színész zaklatására buzdította. A TV2 Mokkájában dr. Hyross Virág, Stohl ügyvédje vendégeskedett, aki a polgári peres ü

Stohl jogi képviselője elmondta, hogy levélben szólította fel a portált, hogy vegyék le a telefonszámot az oldalról, ugyanis annak nyilvánosságra hozatala személyiségi jogokat sért. A színész most polgári peres úton lép fel a zaklatásra buzdító portál ellen, és az is elképzelhető, hogy ezen kívül lesznek olyan sajtóorgánumok, amelyket beperel. Hyross Virág elmondta, hogy több esetben is megsértették ügyfele emberi méltóságát, amelyhez bármit is tett, joga van. 

Lapinformációk szerint az incidens óta Stohl András lecserélte telefonszámát és testőröket fogadott, ám ezeket ügyvédje nem erősítette meg.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 03. 17:08, hétfő | Bulvár

Andonik 4s vendége Homonnay Zsolt - VIDEÓ

Az Andonik 4s vendége Homonnay Zsolt volt, akitől néhány érdekességet tudhatunk meg a színházi életről és a rendezésről.

2020. Augusztus 03. 15:03, hétfő | Bulvár

Főzzünk Robival! Csokifelfújt, meggygrillázs - VIDEÓ

Szeretitek a csokis desszerteket? Robi most egy édességet fog készíteni és közben sok érdekességet mesél a csokoládéról.

2020. Július 31. 06:00, péntek | Bulvár

Elmarad a Strand Fesztivál, az EFOTT, a Fishing On Orfű is

A zamárdi Strand Fesztivál, a velencei-tavi EFOTT, a Fishing On Orfű, a szegedi SZIN, a Paloznaki Jazzpiknik és az adyligeti Kolorádó Fesztivál is elmarad a kormány csütörtöki döntése,

2020. Július 29. 08:21, szerda | Bulvár

Pert indít a Facebook az Európai Bizottság ellen

Pert indít a Facebook közösségi hálózati portál az uniós bíróságon az Európai Bizottság ellen.