Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2010. Október 22. 07:33, péntek | Kék hírek
Forrás: HírTV

Életfogytiglant kapott a szanki baltás

Életfogytiglant kapott a szanki baltás

Jogerősen életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélték azt a fiatal férfit, aki egy baltával agyoncsapott egy svájci asszonyt az egyik Szank melletti tanyán.

A Szegedi Ítélőtábla csütörtöki tárgyalásán ítélte életfogytig tartó fegyházbüntetésre a nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel megvádolt 28 éves férfit. Ahogy az első fokon eljáró Bács-Kiskun Megyei Bíróság, úgy az ítélőtábla is 30 évben szabta meg a feltételes szabadlábra helyezés időpontját. A vádirat szerint a férfi 2009. augusztus 4-én, egész napos italozás után, pénzszerzési szándékkal ment el Szankon az egyik tanyára. Az ott élő nőt egy baltával agyonverte, majd átkutatta a szobákat. A brutális rabló 100 ezer forint készpénzt és 160 ezer forint értéktárgyakat vitt magával a helyszínről. Mielőtt azonban távozott volna, az asszony holttestét egy szőnyegbe csavarta, s a baltával együtt a kerti emésztőgödörbe dobta. A rendőrök négy nap után fogták el a többszörösen büntetett előéletű férfit, aki kihallgatásán beismerte tettét, melyet négy nappal börtönből való szabadulása után követett el.

HavariaPress

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 13:44, péntek | Kék hírek

Halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét Aszódon találták meg

Rabszolgaként dolgoztatták és halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét április 28-án találták meg járókelők Aszódon, az ügyben négy ember ellen indult eljárás

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Kék hírek

Megszúrta tanulótársát egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában

Megszúrta tanulótársát és súlyos sérülést okozott egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.