Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2018. Március 13. 09:30, kedd | Helyi sport

Életmentő műtétet hajtottak végre az ETO új játékosán

Életmentő műtétet hajtottak végre az ETO új játékosán

A vasárnapi, Ceglédi VSE elleni bajnoki mérkőzésen Koszó Balázs, az ETO frissen igazolt belső védője súlyos koponyasérülést szenvedett, az éjjel meg kellett műteni. Legalább fél év kihagyás vár rá.

Koszó Balázs a mérkőzés 59. percében egy szabadrúgást követően került ziccerbe, a labdát el is tudta fejelni Mursits Roland kapus mellett, aki bár nem szándékosan, de ököllel kiütötte belsővédőnket, aki eszméletlenül, magatehetetlenül zuhant a földre. Az ETO orvosi stábja azonnal a pályára rohant és megkezdték az ellátást, Balázs részben visszanyerte eszméletét a helyszínen, ezután vitték kórházba alapos kivizsgálásra.

– A kórházban a vizsgálatok után kiderült, hogy Koszó a halántékcsont beroppanásával és vérzéssel járó koponyasérülést szenvedett, és az éjszaka folyamán életmentő műtétet kellett rajta végrehajtani, amely jól sikerült – tájékoztatta a klubot dr. Ágh László csapatorvos. – Balázs a körülményekhez képest jól van, tudata tiszta, de minimum fél év kihagyás vár rá - tette hozzá.

Jelenleg az idegsebészet subintenziv részlegén kezelik, látogatása most még csak korlátozottan lehetséges. A játékos számára most a legfontosabb, hogy nyugodt körülmények között gyógyulhasson. A győri klub amint lehet, tájékoztatja majd a szurkolókat a játékos állapotáról.

Balázsnak gyors gyógyulást és mielőbbi visszatérést kívánunk mi is!

Forrás és fotó: eto.hu

Címkék: eto, győr, labdarúgás, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Sport

A végén fordított a Fradi, döntőbe jutott a Magyar Kupában

A már bajnok Ferencváros jutott másodikként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, mivel szerdán hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a másodosztályban éllovas Nyíregyházát, Balmazújvárosban.

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Navracsics Tibor: Átlagon felül teljesít a gazdaság térségünkben

Átlagon felül teljesít a nemzeti össztermék előállításában Győr-Moson-Sopron vármegye – erről a területfejlesztési miniszter beszélt Győrben.

2024. Április 25. 08:02, csütörtök | Sport

Második helyen zárt Benyó Máté Nyirádon

A szezonnyitó máriapócsi győzelem után Nyirádon a második helyet szerezte meg a Korda Racing csapatában versenyző Benyó Máté, Kovács Sámuel a dobogó legfelső fokára állhatott.

2024. Április 25. 07:15, csütörtök | Helyi

Brutális mennyiségű fegyverre bukkantak a rendőrök

Egy kisebb háborút is meg lehetett volna vívni azzal a fegyverarzenállal, amelyet két rajkai ingatlanban találtak a nyomozók.