Városlista
2020. január 18, szombat - Piroska

Hírek

2018. Április 27. 19:41, péntek | Külföld

Életre kel az ABBA

Életre kel az ABBA

Az ABBA együttes két vadonatúj számmal jelentkezett, több mint 30 évvel az után, hogy tagjai utoljára vonultak be együtt lemezfelvételre egy stúdióba.

„Mind a négyen úgy éreztük, hogy 35 év után jó mulatság lesz újra összefogni és stúdióba vonulni.” - fogalmazta meg pénteken a világhírű ABBA, hivatalos közleményében, amit az Instagram-oldalukra is feltettek.

https://www.instagram.com/p/BiEl5cslkdR/?taken-by=abbaofficial

A rövidke közleményből az is kiderül, hogy két vadonatúj dalt már fel is vettek, és az egyik címe is kiderült. Ez lesz az I Still Have Faith In You és tévében fogják először bemutatni, a BBC-n és az NBC-n lesz a premier, állítólag decemberben.

https://www.youtube.com/watch?v=-crgQGdpZR0&feature=youtu.be

Az ABBA 1974-ben vívta ki magának a nemzetközi hírnevet, miután Watreloo című számukkal megnyerték az Eurovíziós Dalfesztivált. Utoljára 1982-ben léptek fel együtt. A 2018-as robbantás egyébként tervezett volt,mert még 2016 őszén lebegtették be a két évvel későbbi – akkor még nagyon, de még most sem sokkal kevésbé – homályos akciót.

Az a mostani sajtóközleményből is kiderül, hogy élő fellépések már nem igazán lesznek, ami pedig szépen rímel arra, amit két éve is jeleztek, vagyis hogy a virtuális valóságot hívnák segítségül a különböző megjelenésekhez.

Forrás: origo.hu

Kép: AFP PHOTO / EPU - Az ABBA 1976-ban

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 18. 06:10, szombat | Külföld

Rekordmennyiségű hamisított cigarettát foglalt le a belga vámhatóság

Mintegy 126 millió hamis márkajelzésű cigarettát foglalt le év eleje óta a belga vámhatóság Antwerpen tartományban - közölte a belga vámhatóság pénteken.

2020. Január 18. 05:00, szombat | Külföld

Több százezer hal is elpusztult el az ausztrál tűzvészben

Több százezer őshonos hal pusztult el Új-Dél-Wales Szövetségi Állam északi részén az után, hogy a heves esőzések belemosták az Ausztráliában hónapok óta pusztító tűzvészek hamuját és üledékét a Macleay folyóba.

2020. Január 17. 18:01, péntek | Külföld

Több mint 430 millió éves skorpiókat azonosítottak kutatók

Több mint 430 millió éves skorpiókat azonosítottak kutatók, a Föld legöregebb ismert pókszabásújának fosszíliáira a Wisconsin államban lévő Waukesha lelőhely közelében bukkantak.

2020. Január 17. 15:06, péntek | Külföld

Kártérítést követelnek Irántól a lelőtt ukrán gép áldozatainak országai

Ötpontos követeléscsomagot fogalmaztak meg Iránnal szemben csütörtöki londoni ülésükön azoknak az országoknak a külügyminiszterei, amelyek állampolgárai a múlt héten Teherán közelében lelőtt ukrán repülőgépen utaztak.