Városlista
2019. október 22, kedd - Előd

Hírek

2018. Április 27. 19:41, péntek | Külföld

Életre kel az ABBA

Életre kel az ABBA

Az ABBA együttes két vadonatúj számmal jelentkezett, több mint 30 évvel az után, hogy tagjai utoljára vonultak be együtt lemezfelvételre egy stúdióba.

„Mind a négyen úgy éreztük, hogy 35 év után jó mulatság lesz újra összefogni és stúdióba vonulni.” - fogalmazta meg pénteken a világhírű ABBA, hivatalos közleményében, amit az Instagram-oldalukra is feltettek.

https://www.instagram.com/p/BiEl5cslkdR/?taken-by=abbaofficial

A rövidke közleményből az is kiderül, hogy két vadonatúj dalt már fel is vettek, és az egyik címe is kiderült. Ez lesz az I Still Have Faith In You és tévében fogják először bemutatni, a BBC-n és az NBC-n lesz a premier, állítólag decemberben.

https://www.youtube.com/watch?v=-crgQGdpZR0&feature=youtu.be

Az ABBA 1974-ben vívta ki magának a nemzetközi hírnevet, miután Watreloo című számukkal megnyerték az Eurovíziós Dalfesztivált. Utoljára 1982-ben léptek fel együtt. A 2018-as robbantás egyébként tervezett volt,mert még 2016 őszén lebegtették be a két évvel későbbi – akkor még nagyon, de még most sem sokkal kevésbé – homályos akciót.

Az a mostani sajtóközleményből is kiderül, hogy élő fellépések már nem igazán lesznek, ami pedig szépen rímel arra, amit két éve is jeleztek, vagyis hogy a virtuális valóságot hívnák segítségül a különböző megjelenésekhez.

Forrás: origo.hu

Kép: AFP PHOTO / EPU - Az ABBA 1976-ban

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 22. 15:05, kedd | Külföld

Erdogan a tűzszünet lejárta előtt ismét kilátásba helyezte a szíriai hadművelet folytatását

Erdogan török elnök kedden, az ötnapos északkelet-szíriai tűzszüneti megállapodás lejártának napján ismét kilátásba helyezte a török hadművelet folytatását a kurd fegyveresek ellen az egyezmény sikertelensége esetén.

2019. Október 22. 11:52, kedd | Külföld

Japán kézben a legtöbb amerikai állampapír

Augusztusban már a harmadik egymást követő hónapban japán tulajdonban volt a legtöbb amerikai állampapír, amelyből hosszú szünet után Oroszország is vett.

2019. Október 22. 07:05, kedd | Külföld

Egy "kis létszámú" amerikai csapat Szíriában marad

Egy "kis létszámú" amerikai csapat Szíriában marad - jelentette ki Donald Trump amerikai elnök hétfőn újságíróknak.

2019. Október 22. 06:00, kedd | Külföld

Negyedik napja keresnek egy eltűnt magyar túrázót Erdélyben

Negyedik napja keresnek a román hatóságok egy magyar túrázót az erdélyi Bihar-hegységben - közölte a Bihar megyei rendőrség.