Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2018. Április 27. 19:41, péntek | Külföld

Életre kel az ABBA

Életre kel az ABBA

Az ABBA együttes két vadonatúj számmal jelentkezett, több mint 30 évvel az után, hogy tagjai utoljára vonultak be együtt lemezfelvételre egy stúdióba.

„Mind a négyen úgy éreztük, hogy 35 év után jó mulatság lesz újra összefogni és stúdióba vonulni.” - fogalmazta meg pénteken a világhírű ABBA, hivatalos közleményében, amit az Instagram-oldalukra is feltettek.

https://www.instagram.com/p/BiEl5cslkdR/?taken-by=abbaofficial

A rövidke közleményből az is kiderül, hogy két vadonatúj dalt már fel is vettek, és az egyik címe is kiderült. Ez lesz az I Still Have Faith In You és tévében fogják először bemutatni, a BBC-n és az NBC-n lesz a premier, állítólag decemberben.

https://www.youtube.com/watch?v=-crgQGdpZR0&feature=youtu.be

Az ABBA 1974-ben vívta ki magának a nemzetközi hírnevet, miután Watreloo című számukkal megnyerték az Eurovíziós Dalfesztivált. Utoljára 1982-ben léptek fel együtt. A 2018-as robbantás egyébként tervezett volt,mert még 2016 őszén lebegtették be a két évvel későbbi – akkor még nagyon, de még most sem sokkal kevésbé – homályos akciót.

Az a mostani sajtóközleményből is kiderül, hogy élő fellépések már nem igazán lesznek, ami pedig szépen rímel arra, amit két éve is jeleztek, vagyis hogy a virtuális valóságot hívnák segítségül a különböző megjelenésekhez.

Forrás: origo.hu

Kép: AFP PHOTO / EPU - Az ABBA 1976-ban

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:44, szombat | Külföld

Megérkeztek az erdélyi Aranyosgyéresre a Norvégiából beszerzett első F-16-os harci repülők

Megérkezett az erdélyi Aranyosgyéresre (Campia Turzii) az első három, Norvégiától beszerzett F-16-os harci repülő - közölte pénteken a román védelmi minisztérium (MAPN).

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Külföld

Ukrán rendőrség: Németországban találtak meg 161, Oroszország által elhurcolt ukrán gyermeket

Az ukrán rendfenntartóknak német kollégáikkal együttműködve sikerült azonosítaniuk 161 ukrán gyermeket Németországban, akiket Oroszország hurcolt el otthonukból - közölte az ukrán országos rendőrség szerdán Facebook-oldalán.

2024. Április 17. 13:40, szerda | Külföld

Ukrajnai háború - Az ukrán elnök aláírta a mozgósításról szóló új törvényt

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök aláírta kedden a mozgósítás, a katonai nyilvántartásba vétel és a katonai szolgálattal kapcsolatos egyes rendelkezések javításáról szóló törvényt