Városlista
2020. május 28, csütörtök - Emil, Csanád

Hírek

2010. Szeptember 26. 07:49, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Elfelejtett bugyit húzni az utált modell

Elfelejtett bugyit húzni az utált modell

Nina Moric anno Ricky Martin oldalán lett világhírű erősen alulöltözve, ám most pont alul nem öltözött fel rendesen, és ezt meg is mutatta.

Rengeteg modell kezdte énekesek videójában a karrierjét, de talán Nina Moric az egyedüli, akinek ez nem hozott sikert. A horvát származású szépséget ugyanis olyan utálat övezte Amerikában, miután Ricky Martin ölelgette az erősen ruhátlan testét a Livin' La Vida Loca című klipben, hogy el kellett hagynia az Államokat. Jelenleg Olaszországban él, amit sajnálhatnak az amcsi paparazzik, mivel az alsóneműt nem igazán szívleli Nina. A Milánói Divathéten mindezt a rövid ruhája fel is fedte, amikor kiszállt az autójából.

A harmincnégy esztendős modellnek azért érdemes lenne újra bepróbálkoznia az Álmok országában, mivel arrafelé imádják az ilyen villantásokat. Valamint annak a veszélye sem áll már fent, hogy összeboronálnák Ricky-vel, aki ugye azóta már nyíltan meleg.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 27. 14:01, szerda | Bulvár

Megvan Tom Cruise szupertitkos űrfilmjének a rendezője is

Doug Liman fogja rendezni Tom Cruise tervezett űrfilmjét, amelyet, legalábbis részben, a Nemzetközi Űrállomáson (ISS) fognak forgatni.

2020. Május 26. 07:09, kedd | Bulvár

Fehér parlagi szamár született a debreceni állatkertben

Fehér parlagi szamár született a debreceni állatkertben: az életerős és kifogástalan étvágyú kis csődör május 7-én, Gusztáv napján jött világra egy bő év vemhességet követően, így gondozói a Guszti névre keresztelték

2020. Május 25. 15:02, hétfő | Bulvár

Szívrohamon esett át Brian May, a Queen gitárosa

Szívrohamon esett át, de már jobban van Brian May, a világhírű Queen együttes gitárosa.

2020. Május 23. 11:00, szombat | Bulvár

A némafilmes kutyája nyerte a jubileumi kutyasztár-versenyt

Bár a cannes-i filmfesztivál a koronavírus-járvány miatt bizonytalan lett, egy kutyasztár mégis jól járt: A némafilmesben szereplő Uggie megkapta a jubileumi fődíjat.