Városlista
2021. szeptember 25, szombat - Eufrozina

Hírek

2012. Január 24. 13:15, kedd | Kék hírek
Forrás: mno.hu/MTI

Elfogták a bőrkabátos rablókat

Elfogták a bőrkabátos rablókat

Kirabolták a nagykállói zálogházat kedd délelőtt; a rendőrség a gyanúsítottakat nem sokkal később elfogta és megtalálta náluk az eltulajdonított értékeket.

Közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság helyettes sajtószóvivője.

A rendőrség ügyeletére 9 óra 19 perckor érkezett bejelentés arról, hogy két ismeretlen, bőrkabátos, napszemüveget viselő férfi megtámadta a zálogház két alkalmazottját, megkötözték őket, egyiküket bántalmazták is, majd ékszereket, készpénzt, zálogjegyeket és egy számítógépet vittek magukkal. A bejelentést a zálogházban dolgozó két nő tette, akiknek sikerült kiszabadulniuk a kötelékekből – mondta Hajas Zoltán őrnagy.

Hozzátette: a rendőröknek a helyszínen a tanúk elmondták, hogy a rablók milyen típusú és színű gépkocsival menekültek el, a bordó autó rendszámát is felírták. Az információt a rendőrség megyei ügyelete azonnal továbbította a teljes szabolcsi rendőri állományhoz, s nem sokkal később Balkányban, egy presszó előtt meg is találták a keresett, lezárt autót. A szóvivőhelyettes elmondása szerint a presszóhoz erősítést küldtek és ott a rendőrök elfogták a rablással gyanúsítható két férfit, s a szórakozóhelyen megtalálták a zálogházból ellopott értékeket is.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 23. 11:51, csütörtök | Kék hírek

Huszonegy elfogatóparancs volt érvényben ellene, elfogták

Elfogtak egy több éve bujkáló férfit, aki ellen már huszonegy elfogatóparancs volt érvényben - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda csütörtökön a police.hu oldalon.

2021. Szeptember 22. 15:03, szerda | Kék hírek

Elítélték a Sárváron több autót felgyújtó férfit

Közveszély okozás bűntette, továbbá garázdaság és rongálás vétsége miatt három év börtönnel sújtotta a Sárvári Járásbíróság azt a férfit, aki 2020. december 17-én éjszaka több autót felgyújtott Sárváron

2021. Szeptember 22. 11:06, szerda | Kék hírek

Megölte várandós feleségét

Befejezték a nyomozást a rendőrök az ellen a domaszéki férfi ellen, aki megölte várandós feleségét.

2021. Szeptember 22. 09:02, szerda | Kék hírek

Hamis segélyhívás miatt ítéltek el egy férfit

Jogerősen 21 napi elzárásra ítéltek kedden Lentiben egy férfit, aki egy nappal korábban egy tömegverekedésről szóló hamis bejelentéssel riasztotta Csesztregre a rendőröket és a mentőket