Városlista
2021. június 12, szombat - Villő

Hírek

2012. Január 24. 13:15, kedd | Kék hírek
Forrás: mno.hu/MTI

Elfogták a bőrkabátos rablókat

Elfogták a bőrkabátos rablókat

Kirabolták a nagykállói zálogházat kedd délelőtt; a rendőrség a gyanúsítottakat nem sokkal később elfogta és megtalálta náluk az eltulajdonított értékeket.

Közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság helyettes sajtószóvivője.

A rendőrség ügyeletére 9 óra 19 perckor érkezett bejelentés arról, hogy két ismeretlen, bőrkabátos, napszemüveget viselő férfi megtámadta a zálogház két alkalmazottját, megkötözték őket, egyiküket bántalmazták is, majd ékszereket, készpénzt, zálogjegyeket és egy számítógépet vittek magukkal. A bejelentést a zálogházban dolgozó két nő tette, akiknek sikerült kiszabadulniuk a kötelékekből – mondta Hajas Zoltán őrnagy.

Hozzátette: a rendőröknek a helyszínen a tanúk elmondták, hogy a rablók milyen típusú és színű gépkocsival menekültek el, a bordó autó rendszámát is felírták. Az információt a rendőrség megyei ügyelete azonnal továbbította a teljes szabolcsi rendőri állományhoz, s nem sokkal később Balkányban, egy presszó előtt meg is találták a keresett, lezárt autót. A szóvivőhelyettes elmondása szerint a presszóhoz erősítést küldtek és ott a rendőrök elfogták a rablással gyanúsítható két férfit, s a szórakozóhelyen megtalálták a zálogházból ellopott értékeket is.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Június 12. 08:39, szombat | Kék hírek

Elítéltek egy intim képekkel nőként zsaroló férfit

Jogerősen 20 hónap, három évre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt és több mint egymillió forintos kártérítésre kötelezett a bíróság pénteken egy férfit, aki női álprofillal kicsalt intim képekkel zsarolt egy férfit.

2021. Június 11. 09:51, péntek | Kék hírek

Drogültetvényt számoltak fel Röszkén - VIDEÓ

Professzionálisan kialakított marihuána-ültetvényt találtak a rendőrök Röszkén, kábítószer-kereskedelem miatt őrizetbe vettek két férfit

2021. Június 10. 11:06, csütörtök | Kék hírek

Minden ok nélkül tarkón vágta a nőt a buszmegállóban

A salgótarjáni buszpályaudvarnál ütött tarkón egy nőt minden előzmény nélkül egy etesi férfi.

2021. Június 10. 08:32, csütörtök | Kék hírek

Letartóztatták egy biztonsági cég vezetőit

Letartóztatták egy biztonsági cég vezetőit. A négy férfit többek között különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó bűnszervezetben elkövetett költségvetési csalással gyanúsítják