Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2018. Június 04. 16:05, hétfő | Bulvár

Elhagyja a Barátok köztöt a fő embere

Elhagyja a Barátok köztöt a fő embere

Radnai György 1998-tól volt a sorozat line producere, később pedig az ügyvezető producere lett.

Húsz év után, június végén távozik a Barátok közt produkció éléről Radnai György – írja a SorozatWiki. Radnai a sorozat kezdete óta fontos vezetője a produkciónak. 1998-tól line producerként felelt a sorozat pénzügyeiért és a gyártásért, Kalamár Tamás távozása után nem sokkal pedig a széria mindenre kiterjedő ügyvezető producere lett.

A blog úgy tudja, az utóbbi években megromlott a viszonya az RTL Magyarország vezetésével, és egyebek mellett őt okolták az elmúlt időszak nézettségcsökkenéséért. A hivatalos indoklásban magánéleti okokkal magyarázzák a távozást.

Radnai György otthagyja az UFA Magyarországot ügyvezetői posztját is, amelyet három éve tölt be. A műsorgyártó cég a legnagyobb beszállítója a nemzetközi RTL Csoportnak, a tulajdonosuk is ugyanaz. A Barátok közt mellett ők gyártották az X-Faktort, a Hagyjál főzni!-t az RTLII-re és az Anikó Show-t RTL Gold csatornára. Radnai azonban a vállalat közép-kelet-európai régiójának tanácsadójaként továbbra is a cégnél fog dolgozni.

"Büszke vagyok, hogy részt vehettem Magyarország legsikeresebb napi drámai sorozatának megalkotásában, amely 1998 óta jelen van az ország tévénézőinek mindennapjaiban. Húsz évig az élvonalban lenni, folyamatosan megújulni nem kis feladat, ezért hálával tartozom a kollégáimnak a töretlen lelkesedésért, amivel már két évtizede a munkájukat végzik. Engem a feladataim most a családom mellé szólítanak, második, választott családomat, a Barátok köztöt viszont gondos, értő kezekbe adom, sok sikert kívánva neki a következő húsz évre." – nyilatkozta Radnai György, aki tanácsadóként továbbra is a cégnél marad.

A Barátok közt line produceri feladatait Herczeg András viszi tovább, aki legutóbb a Vígszínház produkciós igazgatójaként dolgozott.

"Radnai György távozását sajnáljuk, de teljes mértékben megértjük. Köszönjük neki ezt a páratlanul eredményes húsz évet, hogy csapatával együtt úttörőként megteremtették Magyarország legsikeresebb sorozatát. Nagyon örülünk, hogy továbbra is tagja marad az UFA-családnak, és folytathatjuk a gyümölcsöző, bizalomra épülő munkakapcsolatunkat. Hisszük, hogy a Barátok közt még hosszú időn át fix program marad a magyar televíziónézők számára a továbbiakban Herczeg András közreműködésével." – reagált Markus Brunnemann, az UFA Magyarország ügyvezető igazgatója.

Forrás: nlcafe.hu; femina.hu

Címkék: barátok közt

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.