Városlista
2022. május 19, csütörtök - Ivó, Milán

Hírek

2012. Április 07. 07:13, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Elherdálják nyereményüket a tehetségkutatók nyertesei

Elherdálják nyereményüket a tehetségkutatók nyertesei

Hiába kapnak milliós értékű fődíjakat a különböző zenei műsorok felfedezettjei, a jelek szerint nem igazán tudnak élni velük, és elpazarolják...

Vastag Csaba például másfél évig hagyta porosodni azt a nyereményautót, amit az X-Faktoros győzelme miatt kapott. Mivel neki már volt egy saját kocsija, ezért az öccsének ajándékozta, de Tomi nem merte vezetni a hét és fél millió forintos járgányt, nehogy kárt tegyen benne. Ám azzal sem tettek túl jót neki, hogy ilyen hosszú ideig egy garázsban vesztegelt. Ahogy Tabáni István sem használja azt az autót, amit a Csillag születik után kapott. Akkor megfogadta, hogy mielőbb leteszi a jogosítványt, de időhiány miatt azóta sem tudta megvalósítani a tervét. Ugyanezzel a problémával küzd Tolvai Reni is, hiszen ő sem tud vezetni. Így a lenyűgöző négykerekű továbbra is a szalonban rostokol, hátha egyszer érte jön a gazdája. Vagyis minden érv érthető, csakhogy azok a támogatók, akik felajánlották ezeket a drága autókat biztosan nem örülnek, hiszen olyan, mintha az újdonsült sztárok elherdálták volna a nyereményeket.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 17. 06:00, kedd | Bulvár

Kezdődik kedden a 75. cannes-i fesztivál

Több mint 35 ezer szakmai résztvevő és mozirajongó részvételével kedden megkezdődik a 75. cannes-i fesztivál, amelynek hivatalos programjában 21 film versenyezhet az Arany Pálmáért.

2022. Május 16. 18:05, hétfő | Bulvár

Magyar rekordot ért el két Star Wars-plakát a budapesti aukción

Magyarországi rekordot ért el két Star Wars-plakát leütési ára Budapesten:

2022. Május 14. 16:03, szombat | Bulvár

Nagy sztárok szerepelnek Francis Ford Coppola új filmjében

Adam Driver, Forest Whitaker, Nathalie Emmanuel, Jon Voight és Laurence Fishburne játssza Francis Ford Coppola Megalopolis című, ősztől forgó filmjének főszerepeit - írta meg a deadline.com filmes portál.

2022. Május 13. 15:26, péntek | Bulvár

Leoperáltatta a melleit a Szerencsekerék szerencserlánya - Videó

Fél évvel ezelőtt született újjá.