Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2011. Október 23. 14:45, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Elhízott az Amerikai Pite sztárja

Elhízott az Amerikai Pite sztárja

Fél év alatt közel húsz kilót hízott Jason Biggs, akit az Amerikai pitéből ismer a világ. Mégsem hajlandó fogyókúrázni.

Az amerikai színész április óta tizenhét kilót szedett magára, hatalmas pocakot és még nagyobb tokát növesztett. A fiatal színész ráadásul mintha észre sem venné, hogy csúnyán meghízott: ugyanazokat az M-es pólókat hordja, pedig már igencsak az XL-es mérethez közelít. A harminchárom éves Biggs nem kezdett őrült fogyókúrába, és egyelőre edzőterembe se jár, pedig a producerek igencsak noszogatják, mivel hamarosan forgatni kezdik az Amerikai pite negyedik részét. Biggs mégis csupán annyira volt hajlandó, hogy megígérte: mostantól egészségesebben étkezik, például nem fal be minden este két óriáshamburgert, ahogyan az utóbbi időben szokta.

Nem Biggs az egyetlen amerikai híresség, aki jó pár kilót magára szedett az elmúlt hónapokban, Christina Aguilera, Sinead O'Connor és Jessica Simpson is alaposan kigömbölyödött. Igaz Simpson állítólag kisbabát vár, ám ezt egyelőre nem erősítette meg senki.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára