Városlista
2021. január 20, szerda - Sebestyén

Hírek

2011. Október 23. 14:45, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Elhízott az Amerikai Pite sztárja

Elhízott az Amerikai Pite sztárja

Fél év alatt közel húsz kilót hízott Jason Biggs, akit az Amerikai pitéből ismer a világ. Mégsem hajlandó fogyókúrázni.

Az amerikai színész április óta tizenhét kilót szedett magára, hatalmas pocakot és még nagyobb tokát növesztett. A fiatal színész ráadásul mintha észre sem venné, hogy csúnyán meghízott: ugyanazokat az M-es pólókat hordja, pedig már igencsak az XL-es mérethez közelít. A harminchárom éves Biggs nem kezdett őrült fogyókúrába, és egyelőre edzőterembe se jár, pedig a producerek igencsak noszogatják, mivel hamarosan forgatni kezdik az Amerikai pite negyedik részét. Biggs mégis csupán annyira volt hajlandó, hogy megígérte: mostantól egészségesebben étkezik, például nem fal be minden este két óriáshamburgert, ahogyan az utóbbi időben szokta.

Nem Biggs az egyetlen amerikai híresség, aki jó pár kilót magára szedett az elmúlt hónapokban, Christina Aguilera, Sinead O'Connor és Jessica Simpson is alaposan kigömbölyödött. Igaz Simpson állítólag kisbabát vár, ám ezt egyelőre nem erősítette meg senki.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 19. 11:00, kedd | Bulvár

Gal Gadot főszereplésével készül kémthriller a Netflixnek

A Netflix szerezte meg a Heart of Stone című kémthriller forgalmazási jogait, amelynek főszerepét az izraeli filmcsillag, Gal Gadot játssza - osztotta meg értesülését a deadline.com hollywoodi hírportál.

2021. Január 16. 18:06, szombat | Bulvár

Húszéves a Wikipédia, a világ hetedik leglátogatottabb honlapja

Megalakulásának 20. évfordulóját ünnepli pénteken a mindenki által szabadon szerkeszthető online világenciklopédia, a Wikipédia, a világ hetedik leglátogatottabb honlapja.

2021. Január 16. 17:02, szombat | Bulvár

A hermelin lett az év emlőse

A hermelint választotta 2021-ben az év emlősének a Vadonleső program, amelyet az Agrárminisztérium (AM) és a Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. működtet a Magyar Természettudományi Múzeum közreműködésével.

2021. Január 16. 08:48, szombat | Bulvár

Emma Thompson is szerepel a Netflixnél készülő musicalben

Az Oscar-díjas Emma Thompson és Alisha Weir is szerepel a Roald Dahl Matilda, a kiskorú boszorkány című regénye nyomán a Netflix számára készülő musicalfilmben.