Városlista
2020. július 7, kedd - Appolónia

Hírek

2019. Szeptember 30. 09:05, hétfő | Sport

Elhunyt az ifjúsági Európa-bajnok magyar kajakos

Elhunyt az ifjúsági Európa-bajnok magyar kajakos

A szomorú hírről Tóth Róbert felesége, a korábbi úszó, Reményi Diána számolt be közösségi oldalán.

A 29 éves sportoló szervezetetét a rák ritka, agresszív fajtájája támadta meg még 2017-ben. A sportolói társadalom összefogásának is köszönhetően a házaspár Houstonba költözött, ahol a fiatal sportoló különleges kezelésben részesülhetett, de végül a szervezete feladta a küzdelmet.

2017-ben Tóth Róbert könnycsatornáját támadta meg az adenoid cisztikus carcinoma nevezetű kór, később a gerincében és a májában is kialakultak áttétek. Itthon sugár- és kemoterápiás kezelésen esett át, a szeme mögötti daganatot sikerült eltüntetni, de a sugárterápia miatt a bal szemére megvakult.

Tóth Róbert a kezelések ellenére rendszeresen kajakba ült, ifjúsági Európa- és többszörös országos bajnoknak mondhatta magát, 29 évet élt.

Forrás: origo.hu

Kép: Reményi Diána Facebook

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 03. 08:07, péntek | Sport

Kiderült, hogy ki a legértékesebb magyar sportoló - TOPLISTA

A Forbes magazin magyar kiadásának felmérése alapján továbbra is, immár hatodik éve a háromszoros olimpiai bajnok úszó, Hosszú Katinka a legértékesebb magyar sportoló.

2020. Június 27. 05:00, szombat | Sport

Rally: Az első gyorsot behúztuk

Az első gyorsot megnyerték Dudás Gergőék, aztán sokáig harmadik helyen voltak.

2020. Június 26. 06:07, péntek | Sport

Csomós Mixi: A rajt előtt aláírtuk volna a végeredményt

Az East Motorsport Kft párosa, Csomós Mixi és Nagy Attila már az első idei tesztversenyén letette a névjegyét a kemény R5-ös mezőnyben.

2020. Június 17. 06:08, szerda | Sport

Újabb értékes körök

Számos újabb értékes kört teljesített a GRT két fiatal újonca a csapat legújabb versenytechnikáival a múlt héten a Hungaroringen az MNASZ Autós Gyorsasági Szakág dupla tesztnapján.