Városlista
2019. szeptember 16, hétfő - Edit

Hírek

2019. Augusztus 22. 07:10, csütörtök | Bulvár

Elhunyt Fekete Gyula, a Hungária és a Dolly Roll szaxofonosa

Elhunyt Fekete Gyula, a Hungária és a Dolly Roll szaxofonosa

Elhunyt Szaxi Maxi. Fekete Gyula, a Hungária és a Dolly Roll legendás szaxofonosa 67 éves volt. A hírt a zenész családja közölte az egyik közösségi oldalon.

A rock and rollos Hungária tagjaként olyan számokban hagyta ott névjegyét, mint a Neonparádé vagy a Randi Andi. Amikor 1983-ban Fenyő Miklós feloszlatja a Hungáriát, a többiek megalakították a Dolly Rollt, amelynek első lemeze vetekedett a Hungária sikereivel, ami elsősorban Fenyő Miklóst döbbentette meg. Ez a bizonyos album most gyereklemezként is másodvirágzását éri, amit többek között olyan daloknak köszönhet, mint a Wind szörny. A rendszerváltás idején lépett ki a Dolly Rollból, aztán 1995-ben még fellépett az egy alkalomra újra összeálló Hungáriával a Népstadionban és 1998-ban a BS-ben az eredeti felállású Dolly Rollal.

Forrás: nullahategy.hu

Kép: Facebook

Ezek érdekelhetnek még

2019. Szeptember 15. 12:01, vasárnap | Bulvár

Fődíjat nyert Király Levente Piedone nyomában című filmje

Király Levente Piedone nyomában című dokumentumfilmje nyerte el a fődíjat a jubileumi, XV. Göcsej Filmszemlén.

2019. Szeptember 15. 09:10, vasárnap | Bulvár

Budapestre jön a Queen Symphonic show

A Queen együttes legnépszerűbb slágereit rock- és szimfonikus zenekari kísérettel felvonultató show-t december 19-én a Papp László Budapest Sportarénában láthatja a magyar közönség.

2019. Szeptember 14. 12:53, szombat | Bulvár

Börtönre ítélték a Született feleségek sztárját kenőpénzes botrány miatt

Tizennégy napos börtönbüntetésre ítélték Felicity Huffman amerikai színésznőt az egyetemi kenőpénzes botrányban játszott szerepéért csütörtökön egy bostoni bíróságon.

2019. Szeptember 14. 09:15, szombat | Bulvár

A Saul fiát az évszázad legjobb filmjei közé sorolta a The Guardian

Az évszázad legjobb filmjei közé sorolta Nemes-Jeles László Saul fia című Oscar-díjas filmjét a The Guardian brit napilap, amely pénteken tette közzé a 2000 után készült legjobb száz film listáját.