Városlista
2020. június 3, szerda - Klotild

Hírek

2010. Január 10. 07:23, vasárnap | Sport
Forrás: HírTV

Elhunyt a nemzetközi sakknagymester

Elhunyt a nemzetközi sakknagymester

Elhunyt Bagonyai Attila nemzetközi sakkmester. A 45 éves edző valószínűleg a H1N1-vírus szövődményeibe halt bele. Életét feltehetően meg lehetett volna menteni, ha időben megfelelő kezelést kap.

Bagonyai Attilát azonban néhány nap alatt kétszer is hazaküldték a Nagykanizsai Dorottya Kórház sürgősségi osztályáról azzal, hogy 40-42 fokos lázát csillapítsa otthon. Csak harmadik alkalommal fogták bent, de akkor már nagyon rossz állapotban volt. Három hétig kezelték az intenzív osztályon, de életét már nem tudták megmenteni. A gyorsteszt ugyan nem mutatta ki szervezetében a H1N1-vírust, de az intenzív osztály ügyeletes orvosa szerint szinte biztosra mondható, hogy az új influenza támadta meg a szervezetét. A kórház hétfőn nyilatkozik az ügyben.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 31. 11:08, vasárnap | Sport

Szabó Krisztián: Edzünk északon, versenyzünk délen - VIDEÓ

Lazultak a korlátozások, ennek örömére Csomós Mixi és Nagy Attila pedig előkapta a Skoda Fabia R5-ösét.

2020. Május 30. 13:00, szombat | Sport

Kiderült, hogy ki volt a legjobban kereső sportoló az elmúlt egy évben

A 20-szoros Grand Slam-győztes teniszcsillag Roger Federer volt a legjobban kereső sportoló az elmúlt egy évben, derült ki a Forbes magazin felmérésből.

2020. Május 27. 06:14, szerda | Sport

Ittasan, jogosítvány nélkül gázolt halálra egy kerékpárost, letartóztatták

Elrendelte egy hónapra a letartóztatását a Nyíregyházi Járásbíróság egy 19 éves férfinak, aki vasárnap hajnalban ittasan és jogosítvány nélkül vezetett, kivilágítatlan autójával elgázolt egy kerékpárost Nyíregyházán,

2020. Május 23. 08:58, szombat | Sport

Már 15 443 kilométert teljesítettek a virtuális futóverseny résztvevői

Egy magyar kezdeményezés teszi lehetővé, hogy Európa futói összekapcsolódjanak, és egymást motiválva folytassák a futást abban az időszakban, amikor a világjárvány miatt világszerte elmaradnak a versenyek.