Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2010. Január 17. 15:01, vasárnap | Belföld
Forrás: Független Hírügynökség

Elhúzódó tetőzés Szolnoknál

Elhúzódó tetőzés Szolnoknál

Már csak két út van zárva vízátfolyás miatt a Sajónál. A Tisza várhatóan hétfőn tetőzik Szolnoknál. Megnyitották vasárnap délelőtt a Sajó áradása miatt kedden lezárt utat Tiszaújváros és Kesznyéten között - tájékoztatott a M

Elhúzódó tetőzés Szolnoknál

A vártnál később, január 18-án tetőzik a Tisza Szolnoknál. A vízállás is magasabb lesz, mint amit korábban jeleztek a szakemberek - tájékoztatta a Független Hírügynökséget vasárnap Lovas Attila, védelemvezető.

Az elmúlt 24 órában sem árvízvédelmi fokozat elrendelésre, sem fokozatváltásra nem volt szükség a Közép-Tisza-vidéki Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság területén. Szolnoknál várhatóan hétfőn tetőzik a Tisza, a várható vízállás 745-750 cm. Vasárnap itt 742 cm-t mértek.

A vízügyi igazgatóság területén továbbra is csak a Hortobágy-Berettyón van legmagasabb, harmadfokú árvízvédelmi készültség, Karcag és Túrkeve között.

A Hármas-Körös apad, napi 10-20 cm-rel csökken a vízszint.

Az utóbbi napok csapadékmentes időjárásának köszönhetően folyamatosan csökken a belvíz, így az igazgatóság területén 21 800 hektár van víz alatt.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:51, szombat | Belföld

Orbán Viktor: amíg nemzeti kormány van, Magyarország nem lép háborúba

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán.

2024. Április 20. 09:49, szombat | Belföld

BMW-Lufthansa megállapodás: nagyobb repülők közlekednek Debrecen és München között

A debreceni autógyárát érintő társasági szerződést kötött a BMW Group a Lufthansa légitársasággal, ennek értelmében nagyobb befogadóképességű repülőket közlekedtetnek Debrecen és München között hétfői és pénteki napokon

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.