Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2013. Március 02. 16:30, szombat | Helyi
Forrás: infoGyőr/GÁ

Elindul Miss infoGyőr 2013 - Keressük a régió legszebb lányait! / Mi díjazzuk a szépséget!

Elindul Miss infoGyőr 2013 - Keressük a régió legszebb lányait! / Mi díjazzuk a szépséget!

Többetek kérdéseire, most ezzel a cikkel tudunk választ adni. Miss infoGyőr 2013 elindul.

"Mik lesznek a nyeremények?", "Mi tart ennyi ideig vagy nem kaptátok meg az emailem?", "Mikor és hogyan tudok jelentkezni?", "Meddig fog tartani a verseny?", "Amint felkerülnek a képek, lehet rájuk szavazni?", "15 éves vagyok. Jelentkezhetek én is?", "Fizetni kell majd a jelentkezésért? Ha igen akkor miért?", "Az ott készült képeket megkaphatom majd?", "A fotózásokra hogyan készüljek? Smink, fodrász, kozmetikus, ruha, stb..?", "Lesznek különdíjak is?", "Ha jelentkeznék, rám szavazna a szerkesztőség? Lécci :)" és végül "Ki dönti el, hogy ki lesz infoGyőr szépe és nyeri meg a fődíjat?"

Igen, elsőre nekünk is soknak tűntek az általatok feltett kérdések, de most mindenre kielégítő választ adunk.

Nézzük sorba:

"Mik lesznek a nyeremények?"

Sok értékes nyeremény vár Rátok, összesen 1.000.000 Ft értékben. A teljesség igénye nélkül, Wellness hétvége, fitness bérlet, egy esti buli helyszíne és italfogyasztás a nyertesnek, szépségszalon utalvány, szolárium, fodrász utalvány, cipő utalvány, repülőszimulációs utalvány.
A részletes nyereménylistát itt találjátok: Nyeremények

"Mi tart ennyi ideig vagy nem kaptátok meg az emailem?"

De megkaptuk és köszönjük a jelentkezésed. Azért tartott ennyi ideig míg előrukkoltunk a részletekkel, mert egy verseny nehezebb és több munkával járó része a kezdete előtt van. A támogató partnereinkkel való megbeszélésektől kezdve a plakátok és szórólapok grafikai tervezésén át a fotóssal való egyeztetésig bezárólag mind a verseny előtt kell, hogy meglegyenek, megteremtve a rugalmas lebonyolítást, a magas értékű díjjazás és a zavartalan verseny lefolyásának feltételeit.

"Mikor és hogyan tudok jelentkezni?"

Mostantól tudtok jelentkezni egészen -ig, a teljes alakos fotó és egy rövid bemutatkozó szöveg elküldésével a missinfogyor2013@infogyor.hu email címen. A küldött képeket csak a Ti azonosításotokhoz használjuk, nem ezekkel a képekkel indultok a versenyen.

"Meddig fog tartani a verseny?"

A verseny aktív szavazási időszaka egészen a fotózási időszak végétől, április 3-tól május 3-ig fog tartani.

"Amint felkerülnek a képek, lehet rájuk szavazni?"

Nem, az egyenlő esélyek megteremtésének érdekében, egy egy hónapos nevezési szakasz után ( mialatt a fotók elkészülnek és felkerülnek ), lehet majd szavazni, hogy az összes jelentkező ugyan olyan esélyekkel induljon a nyereményekért. Ne kerüljenek hátrányba a később jelentkezők. Az internetes szavazás alapján, a 20 legtöbb szavazatot szerző versenyző bejut a döntőbe. Ahol egy gála műsor keretein belül, egy élő szavazás során a helyszínen lévő zsűri leadja voksait a döntős versenyzőkre. A szakmai zsűri szavazatainak alapján fog kialakulni a végleges eredmény. A gála műsor helyszíne a Győr belvárosában találhatóTeleki 36(Győr, Teleki L. utca 36.) szórakozóhely.

"15 éves vagyok. Jelentkezhetek én is?"

Aranyos vagy, de majd jövőre, ígérjük 2014-ben is megszervezzük a versenyt. A jelentkezési korhatár 16 éves kortól egészen 30 éves korig terjed. A 18 év alatti versenyzőknek pedig szüksége lesz szülői vagy gondviselői hozzájárulásra, amit aláírva hoznotok kell a fotózásra. Hozzájárulási nyilatkozatot szerkesztőségünktől kérhetitek emailben!

"Fizetni kell majd a jelentkezésért? Ha igen akkor miért?"

Igen, a versenyen való részvétel díja 9.900 Ft lesz. Ennek az oka, hogy szintén az egyenlő esélyek megteremtése érdekében, ugyan az a profi külföldi fotós (Pászti Zsolt, pasztiphoto.eu)fogja elkészíteni a képeket, így nem jelent előnyt ha valakinek otthon jobb fényképezőgépe, vagy fotós ismerőse van. Továbbá a fotózások előtt a frizura igazítást és sminket is a profikra bízzuk, a L.á.j.k. Szépségszalonra. A fotózások helyszíne a Győr belvárosában található Teleki 36 szórakozóhely. Az időpontokat a jelentkezés intezitásától függően, a jelentkezőkkel előre egyeztetett időpontokban szervezzük meg.

"Az ott készült képeket megkaphatom majd?"

Természetesen igen, a jelentkezési díj, nem csak a fotó elkészítését, a sminket és a frizuraigazítást tartalmazza, hanem az ott készült retusált fotók átadását is.

"A fotózásokra hogyan készüljek? Smink, fodrász, kozmetikus, ruha, stb..?"

Ahogy már fentebb említettük, a frizurára és a sminkre nem lesz gondotok. Viszont ruhát, több féle stílusban( utcai öltözet, elegáns viselet ), valamint fürdőruhát/fehérneműt feltétlen hozzatok magatokkal.

"Lesznek különdíjak is?"

Igen, fogunk különdíjat is osztani. Tehát nem csak az első három helyezett lesz díjazva. :)

"Ha jelentkeznék, rám szavazna a szerkesztőség? Lécci :)"

:) Aranyos vagy, jelentkezz bátran. A szerkesztőség pártatlan marad, természetesen mi is letesszük majd a nekünk legszimpatikusabb lányra a voksunkat.

"Ki dönti el, hogy ki lesz infoGyőr szépe és nyeri meg a fődíjat?"

Az infogyor.hu portálon az online szavazási időszak alatt érkezett szavazatok alapján, a 20 legtöbb szavazatot megszerző versenyző jut a döntőbe, ahol egy élő szavazás során, szakmai zsűri fogja eldönteni ki lesz Miss infoGyőr 2013.

Akiben még maradtak kérdések, kíváncsi a részletes nyereménylistára és figyelemmel követné a verseny részleteit kattintson IDE!

A 2011 versenyünk fotóit, az akkori lányokat itt találjátok: Galéria 1 , Galéria 2 , Galéria 3

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:14, szombat | Helyi

Az életed egy hajó – Mit gondolsz, megfelelően kormányozod?

2024. Április 20. 08:13, szombat | Helyi

Nagyüzemben a traffipaxok

Lakott területen belül fülelték le a legtöbb gyorshajtót Győr-Moson-Sopron vármegyében.

2024. Április 20. 07:15, szombat | Helyi

Hány méter palacsintát bírsz megenni? – rekordra készülnek a nyúliak

Hány palacsintát bírsz megenni? Hármat, négyet, ötöt vagy akár többet? És ha méterben kérdezzük?

2024. Április 19. 09:13, péntek | Helyi

Családbarát kórházi osztály a győri Petzben – rangos díjat nyertek

Az egyik osztályon akár hónapokat is eltöltenek a páciensek, szinte családtagokká válnak a páciensek, hozzátartozók és a dolgozók.