Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2016. Április 14. 14:32, csütörtök | Bulvár
Forrás: Red Lemon Media

Elindult a jelentkezés a Miss Balaton 2016-ra

Elindult a jelentkezés a Miss Balaton 2016-ra

Autó, nyereményutak és egy riói olimpiai utazás vár majd a győztesekre

Látványos bikini show-val vette kezdetét a 2016-os Miss Balaton by Cosmopolitan szépségverseny. Horváth Éva versenykoordinátor mellett Epres Panni, Iszak Eszti és Dukai Regina tanácsadóként segíti majd a felkészülést. Életre szóló élmények és értékes nyeremények is várják a győzteseket: egy autó és fantasztikus utazások mellett, a magyar olimpiai csapat is választ egy különdíjas lányt, aki a csapat hivatalos vendégeként utazhat ki az olimpiára. A 18 és 28 év közötti lányok május 15-ig adhatják be jelentkezésüket a www.missbalaton.hu oldalon.

Nyarat idéztek a Symbol Budapestbe a tavalyi és tavalyelőtti döntősök, amikor bikiniben vonultak végig a kifutón a szépségverseny elindításakor. Horváth Éva az elmúlt két év tapasztalatait összegezve pedig már most is szolgált néhány jó tanáccsal a jelentkezőknek.

„Nem tudom eléggé hangsúlyozni, hogy a fotók mennyire fontosak az első körben, hiszen azok alapján jut tovább az első 100 versenyző. Azt javaslom a lányoknak, hogy menjenek ki a szabadba, szuper idő van, vegyék fel a kedvenc fürdőruhájukat, és készítsenek egy-két jó képet magukról a jelentkezéshez” – kezdte Éva. „A másik tanácsom, hogy az alakformálást már most érdemes elkezdeni, így már az első castingra bombaformában érkezhetnek a versenyzők. Mivel a Balaton partján leszünk, bikinis vonulásra biztosan kell számítani a castingokon és a döntőn is.”

Epres Panni, Iszak Eszti és Dukai Regina tanácsadóként ott lesznek a castingokon és a táborokban, ahol a versenyzők elsajátíthatják a modellszakma alapjait, de emellett abban is segítenek, hogyan kommunikáljanak vagy éppen hogyan építsék fel social media jelenlétüket a lányok. A tanácsadók mellett korábbi szépségkirálynők is részt vesznek a felkészítésében. Magony Szilvinek, Marton Adriennek, Dobó Áginak, Polgár Krisztinek és Lipcsei Bettának casting trénerként az lesz a feladata, hogy a versenyzők mindig a legjobb formájukat hozzák a zsűri előtt.

A Miss Balaton by Cosmopolitan díj nyertese a megtisztelő cím mellett egy csajos Toyota Aygóval lesz gazdagabb. Az első udvarhölgy egy 500 000 Ft értékű Vista Utazási Irodák által felajánlott utalványt nyer, míg a harmadik helyezett egy hétvégét tölthet el Kastély Hotel Sasvár Resortban. A közönségdíjas nyereménye 100 000 Ft-os utazási utalvány lesz. Ezzel azonban nem ér véget a nyeremények sora, ugyanis a magyar olimpiai csapat is kiválasztja majd kedvencét a döntősök közül, aki 6 napra kiutazhat Rio de Janeiróba, a csapat hivatalos vendégeként. A versenyre május 15-ig jelentkezhetnek a 18 és 28 év közötti lányok a www.missbalaton.hu oldalon.

Címkék: miss balaton

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.