Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2017. Május 22. 05:01, hétfő | Belföld
Forrás: mti

Elindult a szavazás a Petőfi Zenei Díj jelöltjeire

Elindult a szavazás a Petőfi Zenei Díj jelöltjeire

Elindult a szavazás a Petőfi Zenei Díj jelöltjeire, a hazai könnyűzenei színtér legjobbjaira nyolc kategóriában lehet voksolni június 20-ig - mondta a VOLT fesztivál főszervezője vasárnap az M1 aktuális csatornán.

Lobenwein Norbert elmondta: az előző évhez hasonlóan az elismeréseket 2017-ben is június 26-án, a 25. Telekom VOLT Fesztivál mínusz egyedik napján adják át egy nagyszabású gálán.

A főszervező szerint a fesztiváldíj már az első évben is jól működött, a közönség és a szakmai testület olyan nyerteseket választott, akik tavaly valóban a legsikeresebbek voltak.

Kitért a fesztiválturizmus növekvő szerepére is, amely meglátása szerint az egyik legfontosabb ágazattá nőtte ki magát a turizmusban Magyarországon. Mint mondta, VOLT méretű fesztiválból van három-négy az országban, emellett majd minden hétvégére jut két-három kisebb fesztivál, vagy gasztronómiai esemény, produkció, ami a régió és az ország számára is nagy vonzerőt jelent.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.