Városlista
2023. február 6, hétfő - Dóra

Hírek

2022. November 28. 09:15, hétfő | Helyi

Elismerést kapott a siklóernyős

Elismerést kapott a siklóernyős

Dr. Varga Péter rendőr dandártábornok, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője megköszönte a Pérről eltűnt 6 éves kislány kutatása szervezésében és a gyermek fellelésében nyújtott kiemelkedő munkát.

Egy péri tanyáról 2022. november 13-án 16 óra körül eltűnt kislány felkutatására hatalmas erők mozdultak meg. Szinte az egész ország aggódott, hogy a kislány épségben előkerüljön. A kutatást Váczi Attila rendőr ezredes, a Győri Rendőrkapitányság vezetője szervezte meg és fogta össze. Ezért a példaértékű tevékenységért 2022. november 25-én elismerésben és jutalomban részesítette Dr. Varga Péter rendőr dandártábornok, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője.

Másnap reggel, november 14-én a 6 éves gyermeket Mehringer Szabolcs siklóernyős látta meg a magasból a péri reptér közelében, aki azonnal leszállt hozzá, betakarta, megnyugtatta a kislányt, majd értesítette a kutatásban résztvevőket, így épen és egészségesen hazatérhetett szüleihez. Ezért a siklőernyős szintén elismerést és jutalmat kapott a megyei rendőrfőkapitányság vezetőjétől.

(forrás, fotó: police.hu)

Ezek érdekelhetnek még

2023. Február 06. 12:19, hétfő | Helyi

A fákon kívül egy rekord is megdőlt a szombati viharban

Az előzetes adatok szerint új országos napi szélrekord született szombaton: a Kab-hegyen óránként csaknem 130 kilométeres sebességet mértek.

2023. Február 06. 09:15, hétfő | Helyi

A NAV is készül a Valentin-napra

A virágot, ajándéktárgyakat és a csokoládékat értékesítő boltokat ellenőrzi a NAV a következő napokban Győr-Moson-Sopron megyében.

2023. Február 06. 08:15, hétfő | Helyi

Hathetes kölyökkutyákra bukkantak Hegyeshalomnál egy román autóban

Bőröndök alá rejtve, alig hathetes kölyökkutyákat találtak a pénzügyőrök egy román kocsi csomagtartójában. Hegyeshalomnál ellenőrizték a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai a Németországba tartó autóst.

2023. Február 06. 07:15, hétfő | Helyi

Még lehet pályázni a Kantharosz Gálára

Folyamatosan érkeznek a pályázatok az idei Kantharosz Gálára, a szervezők azonban egészen február 17-ig várják a jelentkezőket.