Városlista
2023. szeptember 26, kedd - Jusztina

Hírek

2022. November 28. 09:15, hétfő | Helyi

Elismerést kapott a siklóernyős

Elismerést kapott a siklóernyős

Dr. Varga Péter rendőr dandártábornok, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője megköszönte a Pérről eltűnt 6 éves kislány kutatása szervezésében és a gyermek fellelésében nyújtott kiemelkedő munkát.

Egy péri tanyáról 2022. november 13-án 16 óra körül eltűnt kislány felkutatására hatalmas erők mozdultak meg. Szinte az egész ország aggódott, hogy a kislány épségben előkerüljön. A kutatást Váczi Attila rendőr ezredes, a Győri Rendőrkapitányság vezetője szervezte meg és fogta össze. Ezért a példaértékű tevékenységért 2022. november 25-én elismerésben és jutalomban részesítette Dr. Varga Péter rendőr dandártábornok, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője.

Másnap reggel, november 14-én a 6 éves gyermeket Mehringer Szabolcs siklóernyős látta meg a magasból a péri reptér közelében, aki azonnal leszállt hozzá, betakarta, megnyugtatta a kislányt, majd értesítette a kutatásban résztvevőket, így épen és egészségesen hazatérhetett szüleihez. Ezért a siklőernyős szintén elismerést és jutalmat kapott a megyei rendőrfőkapitányság vezetőjétől.

(forrás, fotó: police.hu)

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 26. 09:15, kedd | Helyi

Folytatódik a földi kémiai szúnyoggyérítés Győr területén

Amennyiben az időjárási körülmények engedik, szeptember 26-án, kedden földi kémiai szúnyoggyérítést végeznek Győr területén.

2023. Szeptember 26. 08:15, kedd | Helyi

Mutatjuk hol lehet vért adni a héten

Az Országos Vérellátó Szolgálat tájékoztatása szerint a folyamatos és biztonságos vérellátáshoz napi 1600-1800 véradóra van szükség.

2023. Szeptember 26. 07:17, kedd | Helyi

Tragédia Győrújbaráton

A tragikus eseményről számolt be hivatalos Facebook-oldalán a Győrújbarát Önkéntes Tűzoltó Egyesület:

2023. Szeptember 25. 09:14, hétfő | Helyi

Díszdiplomákat adtak át a Széchenyi István Egyetemen

Harminc tanító vehetett át emlékdiplomát a győri Széchenyi István Egyetem Apáczai Csere János Pedagógiai, Humán- és Társadalomtudományi Karán több évtizedes életpályájuk elismeréseként.