Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2016. Október 18. 08:52, kedd | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Eljárás indult a Kapuváron verekedő férfi ellen

Eljárás indult a Kapuváron verekedő férfi ellen

A rendőrök elfogtak egy férfit, aki egy kapuvári szórakozóhelyen előzetes szóváltást követően megütött egy ott szórakozó vendéget.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2016. október 16-án a hajnali órákban az egyik kapuvári szórakozóhelyről verekedés miatt tettek bejelentést a rendőrségen. A helyszínre érkező járőröknek a sértett elmondta, hogy egy ismeretlen szürke ruhás férfi odalépett hozzá, majd veszekedni kezdett vele. Amikor a sértett ott akarta hagyni az agresszív férfit, az hátulról fejbe ütötte, így arccal a földre esett és megsérült.A rendőrök mentőt hívtak a sérült férfihez, majd rövid idő alatt beazonosították és a helyszín közelében elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható M. Sándor 27 éves budapesti lakost. A férfit a Kapuvári Rendőrkapitányságra előállították, ellene garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 09:13, péntek | Helyi

Laptopokat kapnak az 5., 6. és 9. osztályosok

Csaknem kétszázezer notebookot osztanak ki az általános és középiskolákban, így összesen már mintegy 450 ezer diák tanulhat a költségvetési forrásból beszerzett eszközökön.

2024. Április 26. 08:14, péntek | Helyi

Kínai kábelgyártó költözik Kisbérre, 150 dolgozóra van szükségük

A kínai Fiberhome Magyarországon hozza létre legnagyobb európai bázisát, ahol optikai kábeleket fog gyártan. Körülbelül 150 új munkahelyet teremt a beruházás.

2024. Április 26. 07:11, péntek | Helyi

Ingolstadtból igazol új vezetőt a győri Audi

A pénzügyi pozíciót érinti a változás.

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.