Városlista
2021. október 24, vasárnap - Salamon

Hírek

2016. Október 18. 08:52, kedd | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Eljárás indult a Kapuváron verekedő férfi ellen

Eljárás indult a Kapuváron verekedő férfi ellen

A rendőrök elfogtak egy férfit, aki egy kapuvári szórakozóhelyen előzetes szóváltást követően megütött egy ott szórakozó vendéget.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2016. október 16-án a hajnali órákban az egyik kapuvári szórakozóhelyről verekedés miatt tettek bejelentést a rendőrségen. A helyszínre érkező járőröknek a sértett elmondta, hogy egy ismeretlen szürke ruhás férfi odalépett hozzá, majd veszekedni kezdett vele. Amikor a sértett ott akarta hagyni az agresszív férfit, az hátulról fejbe ütötte, így arccal a földre esett és megsérült.A rendőrök mentőt hívtak a sérült férfihez, majd rövid idő alatt beazonosították és a helyszín közelében elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható M. Sándor 27 éves budapesti lakost. A férfit a Kapuvári Rendőrkapitányságra előállították, ellene garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 12. 14:43, kedd | Helyi

Miben Mások A Mai Vidojátékok & Milyen Pozitív Hatásaik Vannak?

A konzol és PC játékok egyre nagyobb figyelmet kapnak a közéletben és a médiában is. Bizonyos szempontokból pedig a mai modern videójátékok nagyobb bevételekkel és magasabb elvárásokkal érkeznek, mint egyes mozifilmek. Egy-egy játék ped

2021. Október 07. 10:19, csütörtök | Helyi

Menő Munkahely Győrben!

A pápai központú ANDL Kft. győri üzletébe Kisgép SZERVIZES, és Kisgép ÉRTÉKESÍTŐ Álláslehetőséget hirdet!

2021. Szeptember 15. 14:37, szerda | Helyi

ATI- Ahol nem csak egy jogosítványt kapsz!

Mindannyian tudjuk, hogy a jogosítvány megszerzése egy életre szól. Nem csak a vezetés, mint tevékenység a lényeg, hanem hogy a felelősségtudat és az élmény együttesen legyen jelen már a tanulás folyamatában is.

2021. Szeptember 10. 18:05, péntek | Helyi

Kazán számítási kisokos

Ha kazánvásárlás előtt állunk, legtöbben rákeresünk az interneten a legfőbb tulajdonságokra a döntés megkönnyítése érdekében.