Városlista
2020. július 7, kedd - Appolónia

Hírek

2016. Október 18. 08:52, kedd | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Eljárás indult a Kapuváron verekedő férfi ellen

Eljárás indult a Kapuváron verekedő férfi ellen

A rendőrök elfogtak egy férfit, aki egy kapuvári szórakozóhelyen előzetes szóváltást követően megütött egy ott szórakozó vendéget.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2016. október 16-án a hajnali órákban az egyik kapuvári szórakozóhelyről verekedés miatt tettek bejelentést a rendőrségen. A helyszínre érkező járőröknek a sértett elmondta, hogy egy ismeretlen szürke ruhás férfi odalépett hozzá, majd veszekedni kezdett vele. Amikor a sértett ott akarta hagyni az agresszív férfit, az hátulról fejbe ütötte, így arccal a földre esett és megsérült.A rendőrök mentőt hívtak a sérült férfihez, majd rövid idő alatt beazonosították és a helyszín közelében elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható M. Sándor 27 éves budapesti lakost. A férfit a Kapuvári Rendőrkapitányságra előállították, ellene garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Június 24. 11:10, szerda | Helyi

Tudnivalók a különböző klíma típusokról

A klímaválasztás a minden korábbinál szélesebb kínálat ellenére sem egyszerű feladat.

2020. Június 15. 14:56, hétfő | Helyi

Neked mi a sztorid? Meséljen helyetted a Pandorád!

A Pandora roppant különleges színfolt az ékszerek világában. Tudtad, hogy ékszerrendszereivel anélkül mondhatod el a történeted, hogy akárcsak egy szót is szólnál? Mutatjuk, hogyan!

2020. Június 07. 13:30, vasárnap | Helyi

Vessünk magokat gyorsan és pontosan

Tavasszal a mezőgazdaság egyik legnagyobb feladata a szélesebb sortávolságú, nagyobb területeken termesztett növények – mint pl. a kukorica – vetése.

2020. Június 02. 09:08, kedd | Helyi

Ennyibe kerül a szemműtét