Városlista
2022. május 28, szombat - Emil, Csanád

Hírek

2010. Január 15. 06:53, péntek | Kék hírek
Forrás: HírTV

Elkábították, majd megerőszakolták a fiatal lányt

Elkábították, majd megerőszakolták a fiatal lányt

Feltehetően italába kevert altatóval elkábították, majd megerőszakolták azt a 19 éves nőt, akit még kedden hajnalban szállítottak a szabolcsi megyeszékhely kórházába. A fiatal nőt kedden hajnalban szállították kórházba Nyíregyház

A rendőrségi nyomozás eddigi adatai szerint az áldozat keddre virradó éjjel, a megyeszékhely egyik szórakozóhelyén ismerkedett meg egy társasággal, majd az egyik férfi lakására mentek. Ott aztán a lányt elkábították valamilyen, italába kevert szerrel, majd tehetetlenségét kihasználva közösültek vele. Az ügyben az érkerti rendőrőrs nyomozói folytatnak vizsgálatot, két gyanúsítottat még kedden őrizetbe vettek.

Egy 29 éves helybeli férfit gyanúsítanak az erőszakos közösüléssel, társát, egy 20 éves debreceni nőt pedig azzal, hogy segédkezett az elkövetőnek. Hogy pontosan milyen szerrel kábították el a lányt, még szakértők vizsgálják.

HavariaPress


Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 27. 15:00, péntek | Kék hírek

Hamis pozitív Covid-teszttel akarta elkerülni a börtönt egy tolvaj

A Terrorelhárítási Központ (TEK) segítségével fogtak el egy 46 éves férfit, aki hamis pozitív Covid-teszttel akarta elkerülni a lopás miatt rá kiszabott héthónapnyi börtönt

2022. Május 26. 12:02, csütörtök | Kék hírek

Elfogtak egy 75 éves férfit, mert lelőtt egy madarat

Elfogtak a rendőrök egy 75 éves férfit, aki légpuskával lelőtt egy védett madarat Szegeden a minap.

2022. Május 25. 08:04, szerda | Kék hírek

Ellopott egy közlekedési táblát, először jó ötletnek tűnt

A konyári férfi kitépett a földből egy STOP táblát, majd hazavitte. Közlekedés biztonsága elleni bűntett, valamint lopás vétség miatt kell felelnie.

2022. Május 24. 14:04, kedd | Kék hírek

Oltás nélkül szereztek védettségi igazolványt

Három személy ellen folyik büntetőeljárás, akik jogosulatlanul jutottak védettségi igazolványhoz. A rendőrök az ellen a férfi ellen is nyomoznak, aki segítséget nyújtott nekik ebben.