Városlista
2021. június 16, szerda - Jusztin

Hírek

2010. Január 15. 06:53, péntek | Kék hírek
Forrás: HírTV

Elkábították, majd megerőszakolták a fiatal lányt

Elkábították, majd megerőszakolták a fiatal lányt

Feltehetően italába kevert altatóval elkábították, majd megerőszakolták azt a 19 éves nőt, akit még kedden hajnalban szállítottak a szabolcsi megyeszékhely kórházába. A fiatal nőt kedden hajnalban szállították kórházba Nyíregyház

A rendőrségi nyomozás eddigi adatai szerint az áldozat keddre virradó éjjel, a megyeszékhely egyik szórakozóhelyén ismerkedett meg egy társasággal, majd az egyik férfi lakására mentek. Ott aztán a lányt elkábították valamilyen, italába kevert szerrel, majd tehetetlenségét kihasználva közösültek vele. Az ügyben az érkerti rendőrőrs nyomozói folytatnak vizsgálatot, két gyanúsítottat még kedden őrizetbe vettek.

Egy 29 éves helybeli férfit gyanúsítanak az erőszakos közösüléssel, társát, egy 20 éves debreceni nőt pedig azzal, hogy segédkezett az elkövetőnek. Hogy pontosan milyen szerrel kábították el a lányt, még szakértők vizsgálják.

HavariaPress


Ezek érdekelhetnek még

2021. Június 16. 07:00, szerda | Kék hírek

Elítéltek egy szerb kábítószercsempészt Szegeden

Nyolc és fél év börtönbüntetéssel sújtott a Szegedi Törvényszék kedden első fokon egy szerb férfit, aki tavaly nyáron csaknem húsz kiló nagy tisztaságú heroint próbált Magyarországra becsempészni.

2021. Június 15. 13:01, kedd | Kék hírek

Fogadásból elkötöttek egy ladikot

Az acsai rendőrök előállították azt a három fiatalt, akik fogadásból elkötöttek egy Duna partra kikötött ladikot. Nem úszták meg. A rendőrök pedig hálás levelet kaptak a tulajdonostól.

2021. Június 15. 07:14, kedd | Kék hírek

Lefoglalt jegygyűrű után jöhetett a lagzi

A rendőrség befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyben egy felsőtelekesi férfi ellopott egy jegygyűrűt. A rendőrség megtalálta az ékszert, így a jegyespár megtarthatta az esküvőt.

2021. Június 13. 15:04, vasárnap | Kék hírek

Nemcsak gyűjtögetett, gyújtogatott is

A gyanú szerint az otthonában állattetemeket gyűjtögető férfi a kerületi lomtalanítás alatt több hulladékot is felgyújtott.