Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2012. Június 20. 09:28, szerda | Bulvár
Forrás: pink.hu

Elképesztő kívánságok - ezt követelik a sztárok az öltözőbe!

Elképesztő kívánságok - ezt követelik a sztárok az öltözőbe!

Ahogy a hírnevük nő, úgy lesznek egyre elképesztőbb igényei a sztároknak. A élethű mástól kezdve, az új vécé deszkán át, egészen a „sötétítő csapatig" képesek bármilyen meghökkentő kívánságot kitalálni, természetesen csaki

Madonna és a Kabbalah

Madonna nem csak a színpadon viselkedik popdívaként, már az öltözőjében elvárja, hogy különös elbánásban részesítsék. Követeli ugyanis, hogy mindig legyen a keze ügyében egy üveg különleges Kabbalah víz. Gyártói állítják, hogy a speciális folyadék képes meggyógyítani olyan betegségeket, mint például a rák, vagy az AIDS, így talán nem véletlen, hogy Madonna 54 évesen is ilyen jól néz ki. A pop királynője természetesen nem éri be ennyivel 2006-ban a Confessions című koncertturnéján minden nap másik vécéülőkét kért. Fő a higiénia!

Mariah Carey és a kölyökállatkák


Madonnához hasonlóan az amerikai származású pop és R&B énekesnő szintén ragaszkodik a tisztasághoz, már-már túlságosan is! Az új ülőkénél és arany csapoknál egyáltalán nem áll meg a lista. Mariah csak a saját ágyneműjét hajlandó használni, de a fürdés sem egyszerű nála. A hotelnek, amiben megszáll, elegendő mennyiséget kell felhalmoznia egy bizonyos fajta ásványvízből, hogy ne csak Mariah, de még a kutyája is megfürödhessen benne minden egyes nap. Továbbá a szobában lennie kell egy doboz szívószálnak, légtisztítónak, valamint élő kiskutyáknak és kiscicáknak. Ám néha még ez sem elég! Az egyik turnéján ugyanis egy olyan kísérőt követelt, aki a használt rágógumikat vette el tőle diszkréten.

Rod Stewart „sötétítő csapata"

A különleges, érces hangú énekes sem maradhat ki a sorból. A 67. életévében járó Rod nyilván saját sztárallűrjének is köszönheti fiatalos kinézetét. A megfelelő pihenés nagyon fontos, és ezzel ő maga is tisztában van. Hogy elkerülje a zavaró tényezőket, Rod a délutáni sziesztáihoz külön „sötétítő csapatot" fogad fel, akiknek biztosítaniuk kell a a sztár zavartalan nyugalmát. Feladatuk nem más, mint hogy minden fényt kizárjanak az énekes szobájából, megőrizve Rod álmát.

Russell Crowe és a nyilvánosság

Az Oscar-díjas színész úgy látszik annak ellenére, hogy színészként sikerének egy részét a közönségnek is köszönheti, nem igazán bír mit kezdeni a rajongókkal forgatás közben.

A remény bajnoka című film közben Russell hatalmas fekete függönyöket kért az öltözőjébe, hogy onnan se ki, se be ne lehessen látni.

David Hasselhoff élethű mása

David Hasselhoff lassan már nem tud meglepetést okozni. A Baywatch és Knight Rider főhőse ugyanis parádézott már skót szoknyában, Hitlernek öltözve próbált énekelni egy show-műsorban, és Sidneyben megkérte a nála több mint 20 évvel fiatalabb barátnője kezét. A jobb napokat is megélt, manapság botrányairól elhíresült színész annyira szerelmes saját magába, hogy szereplései során első kérése, egy élethű kartonfigura saját magáról.

Jennifer Lopez „óra járásával ellentétesen"

A latin díva köztudottan gyerekkora óta vágyik olyan karrierje, mint amilyen Madonnáé. Így aztán nem csoda, ha sztárallűrjei hasonlóan ésszerűtlenek. Lopez kávéját ugyanis kizárólag az óramutató járásával ellentétesen keverheti meg az asszisztense. Hogy ezt a speciális kérést babonából kérte, vagy sem, nem tudni, mindenesetre nála sem ez az egyetlen és utolsó kívánság. A forgatások hátsó területein csak fehér szőnyeget visel el, fehér rózsákkal és gyertyákkal díszítve. Valóban csinos a dekoráció, de tényleg szükséges?

Johnny Depp és a marokkói tapéta

Tim Burton egyik kedvenc és legtöbbször alkalmazott színésze Johnny Depp, ahogy egy igazi színészhez illik, nem követel sokat: marokkói tapétát, gyertyákat és vízipipát az öltözőjébe. Hogy ez nem semmi? Hát igen, az Éjsötét Árnyék című filmben általa alakított Barnabas Collins vámpírral ellentétben Johnny élvezheti az életet, és ki is használja lehetőségeit.

Paul McCartney és a szobadzsungel

Valódi dzsungelt alakíttat ki magának Paul McCartney az öltözőjében. Az egykori Beatles-tag nyilván azt a mondást tartja követendő példának, hogy ha egy életen át boldog akarsz lenni, akkor kertészkedj. Bár azon igencsak meglepődnénk, ha a 69 éves Paul maga gondozná a 19 db másfél méteres lombos, és a 4 db szintén másfél méteres cserepes növényeit.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban