Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2010. Április 15. 14:37, csütörtök | Kék hírek
Forrás: HírTV

Elképesztő: „kinyírunk, megdöglesz” – jött az üzenet

Elképesztő: „kinyírunk, megdöglesz” – jött az üzenet

Elképesztő dolog történt április elsején Kozármislenyben: megverték Hockné Benedek Évát, annak a projektcégnek az ügyvezetőjét, amely uszodát és sportszállót épített volna a városban – írja a Bama.hu.

- Egy álom ért véget, csúfosan és érthetetlen módon, ma sem tudom felfogni - mondja Feleki Attila kozármislenyi képviselő. - Április elsején ugyanis - és nem rossz tréfa történt - megtámadták és megverték a városban Hockné Benedek Évát, annak a helyi projektcégnek, a Corallo Uno Kft.-nek az ügyvezetőjét, amely uszodát, sportszállót és wellness-központot épített volna Kozármislenyben.


A befektető, egy német-holland kettős állampolgárságú tehetős üzletember ugyanis, amikor meghallotta, hogy mi történt, azonnal leállította a beruházást. Völgyesi Gyula, Kozármisleny polgármestere annyit kívánt mondani, hogy megdöbbentették és elszomorították a történtek.


- A gyógyszereimért mentem ki az autóhoz a cég irodájából, nem sokkal délelőtt háromnegyed kilenc előtt. Akkor lépett oda hozzám hátulról egy férfi, amikor az ajtóhoz értem, s egy kést nyomott a hátamnak - meséli a történteket Hockné Benedek Éva, aki ma is feszült, zaklatott, injekciózásra is jár, s arcán látszanak még ma is a bántalmazás nyomai. - Azt mondta, ha megfordulok, leszúr, majd belökött az irodába, és nekem esett. Ütött, rúgott, ahol ért, képtelen voltam védekezni. Amikor végzett, azt mondta, „tessék neked uszoda", majd hogy „most megkaptad, amit régóta vártunk" - folytatta a történetet.

Az üzletasszony könnyebb sérüléseket szenvedett, csonthártyagyulladása lett, zúzódásai keletkeztek. A támadó tehát nem hagyott kétséget afelől, hogy a tervezett két és fél milliárdos beruházás miatt bántalmazta.

Hockné elmesélte, hogy már március elejétől fenyegették. Számítógéppel írt névtelen levelek landoltak a postaládájukban, „kinyírunk, megdöglesz", és ezekhez hasonló fenyegetésekkel, majd elkezdődtek a telefonhívások, ott bele sem szóltak a kagylóba. Ő azonban akkor nem foglalkozott ezzel, a leveleket eldobta, feljelentést akkor nem tett.


(bama.hu)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 13:44, péntek | Kék hírek

Halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét Aszódon találták meg

Rabszolgaként dolgoztatták és halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét április 28-án találták meg járókelők Aszódon, az ügyben négy ember ellen indult eljárás

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Kék hírek

Megszúrta tanulótársát egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában

Megszúrta tanulótársát és súlyos sérülést okozott egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.