Városlista
2019. június 21, péntek - Alajos

Hírek

2010. Január 21. 14:59, csütörtök | Belföld
Forrás: Stop.hu

Elképesztő ritkaság! Ezt látni kell!

Elképesztő ritkaság! Ezt látni kell!

Albínó őzikét kaptak lencsevégre kirándulók az olasz Alpokban, a ritka állat különleges védelem alatt áll. Az olasz Alpokban pillantották meg kirándulók, és fotózták le az albínó őzikét, amint anyjával poroszkált az erdőben. Nyolc

A környéken a vadászokat figyelmeztették, hogy nem szabad lepuffantani. Ennek ellenére bizonytalan a jövője, mert az őzeknél megvan az a szokás, hogy a túl nagy figyelmet magára vonó társat kiközösítik, mivel félnek, hogy a ragadozókat odavonzza. Télen nem nagy probléma a fehér szőr, ám más évszakban rendkívül hátrányos.

Forrás: STOP/Daily Mail  

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 20. 18:01, csütörtök | Belföld

Idén 11 ezren jelentkeztek a vándortáborokra

A tavalyinál négyezerrel több, mintegy tizenegyezer diák és tanár jelentkezett az idei vándortáborokra – mondta Nagy János, az Agrárminisztérium földügyekért felelős helyettes államtitkára csütörtök reggel az M1-en.

2019. Június 20. 15:46, csütörtök | Belföld

Autók merültek el az esővízben Szolnokon a felhőszakadás után

Felhőszakadás után három személygépkocsi merült el az esővízben szerda este egy szolnoki aluljáróban, az autók tetejére menekült utasokat a tűzoltók helyezték biztonságba

2019. Június 20. 15:40, csütörtök | Belföld

A volt feleségét lőtte fejbe az érdi férfi

A volt feleségét lőtte fejbe az az érdi férfi, akit hétfőn fogtak el a rendőrök. A bíróság csütörtökön letartóztatta – közölte a Budapest Környéki Törvényszék az MTI-vel.

2019. Június 20. 14:50, csütörtök | Belföld

Megdőlt a csapadékrekord szerdán

Megdőlt a napi csapadékrekord szerdán - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön a Facebook-oldalán.