Városlista
2020. szeptember 26, szombat - Jusztina

Hírek

2012. Január 10. 18:30, kedd | Helyi
Forrás: InfoGyőr

Elkészült a Mobilis épülete - VIDEÓ

Elkészült a Mobilis épülete - VIDEÓ

Ez egy trükkös ház- kezdte az épület bemutatását az Ybl- díjas építész. Nagy Iván vezette végig a sajtó munkatársait a most még üres, de kész épületben.

Hamarosan családok, iskolás csapatok rohamozzák meg a Mobilis- központot. Most még üresen áll, de végre készen van az épület. Győr 1,7 milliárd forintos Európai Uniós támogatással megvalósult projektje márciustól tölti be funkcióját, amikor az interaktív játszóház, kiállítási központ kinyitja kapuit.

Az épület érdekessége, hogy a vízpart közelsége miatt lábakon áll. Ahhoz, hogy bejussunk a belsejébe, hidakra kell lépnünk. A science leftnek is nevezett központ három szintes, összesen 2737 négyzetméteres. Van mélygarázs is az épület alatt. Bent pedig látványlabor, e-olvasó, kreatív foglalkoztató is kialakításra kerül.

Hétfőtől kezdődik a terek berendezése, kis videónk utoljára mutatja üresen a helyiségeket:

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 03. 14:03, csütörtök | Helyi

Merre tart 2020-ban a győri ingatlanpiac?

Győrben stagnálnak az ingatlanárak

2020. Július 27. 18:49, hétfő | Helyi

A Nemzeti Kutatási Felhő az amerikai egyetemek és IT óriások új, közös kezdeményezése

Új szintre lép a Felhő technológia felhasználása: számítástechnikai mamutcégek közös megállapodásra jutottak egyetemekkel.

2020. Július 27. 18:43, hétfő | Helyi

Mérföldkőhöz ért a Forrás –

Mérföldkőhöz ért a Forrás – Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése a Nyugat-Dunántúlon című, nagy népszerűségnek örvendő projektünk

2020. Július 17. 14:16, péntek | Helyi

Fontos mérföldkőhöz érkezett a Forrás projekt - elkezdődtek a képzések...

2020. június végén elindultak az első képzések az „Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése Nyugat-Dunántúlon” című projektben.