Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2011. Március 15. 14:45, kedd | Bulvár
Forrás: STOP

Elkészült a gyerekszobával a Megasztár csillaga

Elkészült a gyerekszobával a Megasztár csillaga

Három héttel ezelőtt világra jött Gáspár Laci és felesége, Renáta első közös gyermeke, a kis Lacika. A 3080 grammal született kicsi és édesanyja is otthon vannak már, sőt a legifjabb Gáspár már egészen belakta a szobáját, amit az

"Nagyon vártuk már a kicsit. Áldott jó baba, eszik, alszik és szépen csendben hízik, ahogy kell. Azt beszéltük Renivel, hogy inkább rám hasonlít, de majd végül elválik, hogy igazából kire ütött a gyerek" - kezdte az Új Ásznak az élménybeszámolót Gáspár Laci, aki elárulta azt is, ismét hasznát látta annak, hogy még a 2004-es Megasztár előtt bútorgyárban dolgozott.

"Kitaláltuk Renivel, hogy mi hogyan is legyen a szobában, és végül magam tapétáztam ki a szobát, és a bútorokat is én raktam össze. Lehet, hogy egy profi mester egy nap alatt végzett volna, de úgy voltam vele, hogy én szeretném megcsinálni a fiamnak a szobáját, nehogy már más keze munkáját dicsérjék később, és ezért rászántam négy-öt napot" - mesélte az énekes.

Gáspár Laci második gyermeke két héttel a vártnál hamarabb érkezett, ezért aztán hiába szereztek be előre Laciék minden szükséges ruhát a kicsinek, azok egyszerűen túl nagyok voltak a babára.

"Én elég nagy súllyal születtem, és azt gondoltuk, hogy Lacika is nagy baba lesz, ám két héttel a tervezettnél hamarabb jött. Most már szerencsére kezd belenőni a ruhákba, de nem jelentett problémát, hogy hamarabb jött, ugyanis rengeteg babaruhát kaptunk a rokonoktól, ismerősöktől" - fogalmazott Gáspár Laci.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.