Városlista
2020. szeptember 29, kedd - Mihály

Hírek

2013. November 01. 10:25, péntek | Bulvár
Forrás: borsonline.hu

Ellenőrzik a lányok melltartóját a gimiben

Ellenőrzik a lányok melltartóját a gimiben

Nem mehetnek akármilyen ruhában iskolába a lányok egy kínai városban. A gimnázium vezetője ugyanis betiltotta a színes mellétartók hordását az intézményben.

Abban reménykedik egy kínai iskolaigazgató, hogy ha a diáklányok nem vesznek fel színes, csipkés vagy mintás melltartót, akkor majd a fiúk elfeledkeznek arról, hogy vannak melleik – írja a The Gloss. Ez nem egy áprilisi tréfa, az intézmény vezetője valóban ezzel az indokkal tiltotta be gimnáziumában a lányoknak, hogy feltűnő fehérneműt hordjanak.

Cikk folytatása...

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 28. 18:25, hétfő | Bulvár

Árvaházakban nevelkedett, ma ő mutat példát sorstársainak - FOTÓK

Balszerencsék sorozata kísérte végig Szilágyi Vilmos első hat évét, de a sokak számára elképzelhetetlen mélységekből is sikerült visszakapaszkodnia.

2020. Szeptember 27. 07:00, vasárnap | Bulvár

Diéta Percek: Souvlaki tzatzikivel - VIDEÓ

Szeretitek a görög konyhát? Mert ebben a videóban Varga Feri souvlakit dog készíteni tzatzikivel. Ahogy azt Görögországban szokták! Jó szórakozást és jó főzést!

2020. Szeptember 26. 18:00, szombat | Bulvár

Andonik 4s vendége Kefír (V-Tech) - VIDEÓ

Egy rendhagyó Andonik 4s a Balaton partjáról. Mi volt Kefír első balatoni emléke? Hogy indult zenei karrierje? Erről mesélt nekünk a műsorban

2020. Szeptember 26. 14:00, szombat | Bulvár

Tortával ünnepelték a negyvenéves Golo nevű hím gorillát a Budapesti Állatkertben

Tortával ünnepelték a negyvenéves Golo nevű hím gorillát a Budapesti Állatkertben, az emlős születésnapja vasárnap lesz, de az intézmény gondozói már pénteken felköszöntötték az ünnepeltet