Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2010. Április 12. 14:47, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Ellentmondások Daróczi ügyben

Ellentmondások Daróczi ügyben

Egyre több a kérdőjel és az ellentmondás Daróczi Dávid halálával kapcsolatban. Bár a rendőrség állítja, senkinek nincs köze az ex-kormányszóvivő tragédiájához, többen mégis gyilkosságot sejtenek a háttérben. Mások pedig véletle

Nem Daróczi Dávid az egyetlen híresség, akinek halála után számos kérdőjel maradt. Emlékezzünk csak Cserháti Zsuzsa tragédiájára, vagy Zámbó Jimmy csaknem tíz évvel ezelőtti halálára. Elképzelhető, hogy Liptai Claudia szerelmének valódi tragédiájára sem derül soha fény?


Az azonban biztos, hogy számtalan találgatás látott napvilágot a nagypéntek óta eltelt időszakban. Egyesek már azt is megkérdőjelezik, hogy Claudia és Dávid szerelme valódi volt-e, vagy csak PR kapcsolat. Mások azt találgatják, valóban hagyott-e búcsúlevelet Daróczi Dávid? Ezt egyébként a rendőrség cáfolta. Felvetődött az is, hogy a híresség halála előtt gyógyszereket vett be és csak utána akasztotta fel magát. Hivatalosan ezt sem erősítették meg. Mint ahogyan azt sem lehet biztosan tudni, valóban depressziós volt-e Daróczi Dávid? És tényleg pszichiáteri kezelés alatt állt? Az ex-kormányszóvivő ismerősei, rokonai mind cáfolták, hogy depresszióval küzdött volna, ezért sem értik, mi történhetett valójában azon a tragikus napon.


Az sem világos, hogy Dávid mit keresett Batiz András lakásában, miért adta el saját otthonát? Egyik lehetőségként felmerült az is, hogy Claudia és Daróczi szakítottak a tragédia előtt, de ezt a színésznő később cáfolta. Érdekes lenne azt is tudni, milyen SMS-eket küldött Daróczi a halála előtt és azokat kinek szánta és valójában az az üzenet, amelyet kislánya születése alkalmából Batiz András kislányának küldött, valóban búcsú volt-e, vagy sem. Vélhetően az elkövetkezendő napokban még számos kérdés felmerül majd Daróczi Dávid halálával kapcsolatban, ám kérdés az, érdemes-e ezeket firtatni?

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára