Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2010. Július 28. 07:57, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Ellentmondásos hírek BB Éviről

Ellentmondásos hírek BB Éviről

Közel egy évtized telt el azóta, hogy Párkányi Éva megnyerte a Big Brother valóságshow-t, a lány sorsa még mindig foglalkoztatja az embereket. Sajnos azonban nem sikereivel, hanem tragédiájával és betegségével kerül hónapról hónapra c

 

Jobban van BB Évi - hiszen nagynénje szerint a lányt kiengedték a kaposvári pszichiátriáról, sőt egy butikban állást is ajánlottak neki. Az, hogy a munkát elvállalhatja-e, még nem dőlt el, közben ráadásul arról is lehet olvasni, hogy az egykori valóságshow győztes, csak a hétvégéit tölti az intézmény falain kívül, és többnyire kocsmákban múlatja az időt.



Az egyik hetilap információi szerint Évi ugyanúgy viselkedik a férfiakkal, mint annakelőtte, ráadásul az sem bizonyos, hogy anno elvégezték rajta a művi meddővététel műtétet, így akár ittas állapotban újra teherbe eshet, ami végzetes hiba lenne. Köztudott, hogy a lány első gyermekét, Jánoska Noelt nagynénje neveli, a második kisfiút pedig örökbe adták.


A  befolyásolható és szeretetéhes  lányra azonban nem csupán a férfiak lehetnek rossz hatással, az is végzetes lehet számára, ha alkoholt fogyaszt. A beteg Évi a kaposvári kórházban komoly gyógyszereket kap, amelyekre ha ráiszik tragédiát is okozhatnak.  

 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára