Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2013. November 16. 12:09, szombat | Helyi
Forrás: GYŐR MRFK

Ellopott egy autót, hogy sört vehessen

Ellopott egy autót, hogy sört vehessen

Italosan, vezetői engedély nélkül „kötötte el” ismerőse autóját a 25 éves győrszemerei férfi.

A jármű tulajdonosa tett bejelentést 2013. november 13-án délelőtt a Téti Rendőrőrsön arról, hogy ismerőse, engedélye nélkül vitte el autóját téti otthona elől.

A rendőri vizsgálat megállapította, hogy a 25 éves gyanúsított a sértett kérésére gyalogosan indult el a közeli élelmiszerboltba, hogy pár üveg sört vásároljon. Amint a ház előtt várakozó autót megpillantotta, gondolta, autózik egyet. A gépkocsival az üzlethez hajtott, majd a vásárlás végeztével a falu határába vette az irányt. Vezetői gyakorlat és jogosítvány hiányában a szántásba kormányozta az autót, ahol a jármű elakadt.

Az utcabeliektől kért segítséget. Sikertelenül. A sárba ragadt gépkocsit hátrahagyta és gyalogosan indult visszafelé. A téti nyomozók a bejelentést követő egy órán belül a településen elfogták a 25 éves győrszemerei férfit, a város határában pedig megtalálták az elakadt járművet. K. Gábor először tagadta, hogy ő vitte el az autót, végül a rendőrségen részletes, beismerő vallomást tett.

A gyanúsítottal szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a rendőrök őt a szükséges mintavételre előállították.

K. Gábor ellen jármű önkényes elvétele bűntett és járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a Téti Rendőrőrs és előterjesztést tett a férfi előzetes letartóztatására.

Címkék: autó, lopás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 09:16, hétfő | Helyi

Drónt kaptak a kisbéri rendőrök

Olyan helyekre is el tudnak általa jutni, ahová gyalog vagy autóval nem.

2024. Április 29. 08:13, hétfő | Helyi

Rózsa és Ibolya a Vaskakasban

Szerethet-e egy tündérlány egy emberfiút? Legyőzheti-e a szerelem az évszázados viszályt? Kitarthat-e egymás mellett két fiatal, ha az egész világ ellenük fordul?

2024. Április 29. 07:13, hétfő | Helyi

Drákói szigor jön az építkezéseknél

Szigorú szabályok írják elő októbertől, hogy mi épülhet Magyarországon.

2024. Április 28. 09:13, vasárnap | Helyi

Fontos változás jön az otthonfelújítási programban

Megváltozik az otthonfelújítási program egyik fontos kritériuma.