Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Október 23. 15:01, szerda | Kék hírek
Forrás: infovárosok

Ellopott egy kocsit, mert haza akart menni

Ellopott egy kocsit, mert haza akart menni

A dombóvári rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 23 éves kaposszekcsői férfival szemben folytattak jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Egy dombóvári férfi tett feljelentést szeptember 10-én a Dombóvári Rendőrkapitányságon ismeretlen tettes ellen, aki szeptember 7. és 9. között Dombóvár egyik utcájában leparkolt – a feljelentő használatában levő – Seat kisteherautóját ellopta. A kocsit szeptember 9-én találták meg a város mellett levő tó partján - közölte a rendőrség.

Az eset kapcsán a dombóvári rendőrök indítottak büntetőeljárást, melynek során azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 23 éves kaposszekcsői férfit, akit gyanúsítottként hallgattak ki jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. Az elkövető kihallgatása során arra hivatkozott, hogy szeptember 7-én nem akart gyalog hazamenni, mert fáradt volt, ezért beült egy nem messze parkoló járműbe, amiben a kulcs is benne volt. A férfi – akinek vezetői engedélye sem volt – nem jutott el hazáig, mert útközben az autóból kifogyott az üzemanyag.

A dombóvári rendőrök az ügyben a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, a keletkezett iratokat a napokban megküldték az illetékes ügyészségnek.

Címkék: autó, Dombóvár, lopás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.