Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2019. Április 01. 08:29, hétfő | Bulvár

Elmarad a rapper többmilliós esküvője

Elmarad a rapper többmilliós esküvője

Curtis és párja tavaly arról beszéltek, hogy idén egy kastélyban, több száz vendég előtt kelnek egybe, de a rapper elárulta, kisfia érkezése miatt módosították a terveket.

Curtis így is elveszi feleségül menyasszonyát, Krisztit, de a korábban tervezett nagy esküvő és lakodalom helyett diszkrétebben, polgári szertartás keretében házasodnak. "A baba miatt májusban, csendes polgári szertartáson, szűk körben esküszünk" - mondta a rapper a hotnak.

A rapper csak pár hete jött ki az elvonóról, ott tudta meg, hogy párja babát vár. "Amikor megtudtam, hogy apa leszek, csodálatos érzés volt, de nagyon haragudtam is magamra. Éppen amiatt, hogy egy ilyen helyzetben kell megtudnom. Az első gyerekem születik majd meg attól a nőtől, akit az életemnél jobban szeretek, soha nem szerettem így senkit, és én éppen egy rehabilitációs kezelésen veszek részt. Ennek nem így kellett volna lennie" - árulta el a TV2 dokumentumfilmjében, miután kijött az elvonóról.

Forrás: origo.hu

Kép: Curtis

Címkék: curtis, média, tévé

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára