Városlista
2021. szeptember 24, péntek - Gellért

Hírek

2012. Január 25. 13:50, szerda | Kék hírek
Forrás: mno.hu/MTI

Elmenekült a rabló

Elmenekült a rabló

Megpróbálták kirabolni a postahivatalt kedden Dunapatajon – közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője szerdán.

Mihályné Bornemisza Eleonóra tájékoztatása szerint az ismeretlen tettes lőfegyvernek látszó tárggyal a kezében, egy alkalmazottat megfenyegetve pénzt követelt, majd miután a követelését nem teljesítették, gyalog elmenekült.

A rablási kísérlet során senki sem sérült meg, anyagi kár nem keletkezett – mondta az őrnagy. Hozzátette: a rendőrség nyomozást rendelt el fegyveresen elkövetett rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt, ismeretlen tettes ellen.

Címkék: Dunapataj, posta, rablás

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 23. 11:51, csütörtök | Kék hírek

Huszonegy elfogatóparancs volt érvényben ellene, elfogták

Elfogtak egy több éve bujkáló férfit, aki ellen már huszonegy elfogatóparancs volt érvényben - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda csütörtökön a police.hu oldalon.

2021. Szeptember 22. 15:03, szerda | Kék hírek

Elítélték a Sárváron több autót felgyújtó férfit

Közveszély okozás bűntette, továbbá garázdaság és rongálás vétsége miatt három év börtönnel sújtotta a Sárvári Járásbíróság azt a férfit, aki 2020. december 17-én éjszaka több autót felgyújtott Sárváron

2021. Szeptember 22. 11:06, szerda | Kék hírek

Megölte várandós feleségét

Befejezték a nyomozást a rendőrök az ellen a domaszéki férfi ellen, aki megölte várandós feleségét.

2021. Szeptember 22. 09:02, szerda | Kék hírek

Hamis segélyhívás miatt ítéltek el egy férfit

Jogerősen 21 napi elzárásra ítéltek kedden Lentiben egy férfit, aki egy nappal korábban egy tömegverekedésről szóló hamis bejelentéssel riasztotta Csesztregre a rendőröket és a mentőket