Városlista
2021. június 12, szombat - Villő

Hírek

2012. Január 25. 13:50, szerda | Kék hírek
Forrás: mno.hu/MTI

Elmenekült a rabló

Elmenekült a rabló

Megpróbálták kirabolni a postahivatalt kedden Dunapatajon – közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője szerdán.

Mihályné Bornemisza Eleonóra tájékoztatása szerint az ismeretlen tettes lőfegyvernek látszó tárggyal a kezében, egy alkalmazottat megfenyegetve pénzt követelt, majd miután a követelését nem teljesítették, gyalog elmenekült.

A rablási kísérlet során senki sem sérült meg, anyagi kár nem keletkezett – mondta az őrnagy. Hozzátette: a rendőrség nyomozást rendelt el fegyveresen elkövetett rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt, ismeretlen tettes ellen.

Címkék: Dunapataj, posta, rablás

Ezek érdekelhetnek még

2021. Június 12. 08:39, szombat | Kék hírek

Elítéltek egy intim képekkel nőként zsaroló férfit

Jogerősen 20 hónap, három évre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt és több mint egymillió forintos kártérítésre kötelezett a bíróság pénteken egy férfit, aki női álprofillal kicsalt intim képekkel zsarolt egy férfit.

2021. Június 11. 09:51, péntek | Kék hírek

Drogültetvényt számoltak fel Röszkén - VIDEÓ

Professzionálisan kialakított marihuána-ültetvényt találtak a rendőrök Röszkén, kábítószer-kereskedelem miatt őrizetbe vettek két férfit

2021. Június 10. 11:06, csütörtök | Kék hírek

Minden ok nélkül tarkón vágta a nőt a buszmegállóban

A salgótarjáni buszpályaudvarnál ütött tarkón egy nőt minden előzmény nélkül egy etesi férfi.

2021. Június 10. 08:32, csütörtök | Kék hírek

Letartóztatták egy biztonsági cég vezetőit

Letartóztatták egy biztonsági cég vezetőit. A négy férfit többek között különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó bűnszervezetben elkövetett költségvetési csalással gyanúsítják