Városlista
2020. augusztus 13, csütörtök - Ipoly

Hírek

2018. November 05. 08:00, hétfő | Bulvár

Élő adásban szólt be Liptai Claudiának Majka és Stohl András is

Élő adásban szólt be Liptai Claudiának Majka és Stohl András is

Szépen kiosztották egymást a zsűritagok a TV2 Sztárban sztár élő show-jában.

A kissé bántó Claudia-beszólással, poénnal megtalált Majka szerint ötven év múlva már nem fognak emlékezni zsűritársára, majd amikor Liptai félig komolyan azt mondta, hogy soha nem ivott és nem szívott, Stohl szólt oda, hogy ne hazudjon.

Stohl Andrásnak börtönben töltött időszakán élcelődtek később, de közben azért színvonalas produkciók is mentek.

Hien kezdte az adást, Claudiának tetszett a produkció, Stohl unta, de így is gratulált, 32 pontot érő nyitás volt. A másodikként fellépő Torres Dani nem kapott egy kimondottan kellemes feladatot, a Vengaboys énekesnőjét kellett alakítania. Liptainak a Predator című film jutott eszébe róla: „Ne haragudj, de semmi nőiesség nincs benned" – sajnálkozott. „Ez nagyon rossz dal, de nekünk a produkciót kell értékelni" – magyarázta Papp Szabi, Stohl pedig lehetetlen küldetésnek tartotta ezt a számot. „Ennél rosszabb nótát nem írtak a 90-es években. Jó lett volna, ha nem lett volna az egész rossz" – summázta Majka.

A zsűritagok nyilván haverok, szeretik egymást kóstolgatni, ez ma este sem volt másként. „2070-ben a Sztárban sztárban azt mondják majd, hogy volt egy Majka... azt a szart!" – poénkodott Claudia, de Majka hamar visszavágott: „Az a baj, hogy 2070-ben arra, hogy Liptai Claudia volt, arra nem is fognak emlékezni".

Gesztesi Károlyt a szerkesztők láthatóan szeretnék sokáig adásban tartani, így testhezálló dalokat kap, Presser Pici után most egy Magna Cum Laude-dalt volt a feladat. Mező Misit hangyányival könnyebb volt alakítania, mintha egy Kim Wilde-ot, Kylie Minogue-ot vagy Miley Cyrust kapott volna.

"Micsoda muzikalitás van benned, micsoda lélek! Színész vagy, de megérkeztél haza, a zene világába. Mindent megadnék, hogy a végéig meneteljél" – dicsérte volt férjét Liptai Claudia. Stohl lepontozta, mert csak Gesztesit hallotta, aki meg sem próbált Mező lenni. Claudia persze 10-essel honorálta exét, de Majka csak ötöt adott: „Ha lenne közös gyerekünk, én is tíz pontot adnék!" – szúrt oda.

Forrás: origo.hu

Főkép: Weber Zsolt

Kép: TV2

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 11. 17:19, kedd | Bulvár

Andonik 4s vendége Sipos F. Tamás - VIDEÓ

Mi lesz a sorsa a szórakoztató iparnak, ha augusztus 15. után nem lehet rendezvényeket szervezni? Focimeccsekre miért lehet járni, koncertekre pedig miért nem?

2020. Augusztus 11. 16:06, kedd | Bulvár

Nagyragadozók ürülékéből jut pénzhez egy, a járvány miatt bevétel nélkül maradt német cirkusz

Nagyragadozók - macskák és más kisebb ragadozók távoltartására alkalmas - ürülékéből jut pénzhez egy, a járvány miatt bevétel nélkül maradt német cirkusz.

2020. Augusztus 11. 08:07, kedd | Bulvár

Puskás Ferenc bekerül a legnépszerűbb focis videójáték legendái közé

Puskás Ferenc bekerül a legnépszerűbb labdarúgó-videójátékban a FIFA legendái közé.

2020. Augusztus 11. 07:01, kedd | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége Cory a Happy Gang-ből - VIDEÓ

Mivel tartja formában magát Cory a Happy Gang-ből? Hogyan tartsuk magunkat fiatalon? Válaszok a videóban!