Városlista
2020. november 25, szerda - Katalin

Hírek

2018. Május 01. 07:34, kedd | Belföld
Forrás: police.hu

Először az autót ütötte, utána az egyik utast

Először az autót ütötte, utána az egyik utast

A veszprémi rendőrök vádemelési javaslattal fejeztek be egy közlekedés biztonsága elleni bűntett és más bűncselekmények miatt indított nyomozást.

Egy 26 éves helyi lakos 2017. október 14-én 19 óra körül gyalogosan közlekedett Ősi belterületén. Ennek során mindenféle előzmény nélkül egy mellette elhaladó személygépkocsi motorháztetejére, illetve annak hátsó szélvédőjére is ököllel rácsapott. Ezt követően a járművezető megállt az út szélén, két utasa kiszállt a gépkocsiból, és szóváltásba keveredtek a férfival. A vita hevében a gyanúsított egyikükre szintén rátámadt és többször megütötte. A sértett a bántalmazás következtében könnyű sérülést szenvedett.

A Veszprémi Rendőrkapitányság a napokban fejezte be a 26 éves ősi férfi ellen közlekedés biztonsága elleni bűntett, valamint garázdaság és könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást. Az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségnek.

Címkék: autó, rendőr, utas, veszprém

Ezek érdekelhetnek még

2020. November 25. 11:01, szerda | Belföld

A jövő év elején lehet vakcina itthon

A jövő év elejére valószínűsítette a koronavírus-vakcinát Magyarországon a parlament népjóléti bizottságában kedden tartott éves meghallgatásán az emberi erőforrások minisztere.

2020. November 25. 09:00, szerda | Belföld

A csomagszállítók még bírják a rohamot, de egy boltzár fennakadásokat okozhat

Egyszerre kell megbirkóznia a csomagszállító cégeknek az ünnepi szezonnal és az online vásárlások növekedése miatt amúgy is egyre nagyobb forgalommal - írta a hirado.hu kedden.

2020. November 25. 07:00, szerda | Belföld

Budapesten lesz az ENSZ első regionális terrorizmusellenes központja

Budapesten lesz az ENSZ első regionális terrorizmusellenes központja - jelentette be a külgazdasági és külügyminiszter kedden az MTI-hez eljuttatott nyilatkozatában.

2020. November 25. 06:00, szerda | Belföld

Üveggel, téglával és kalapáccsal ölt egy pár

Vádat emeltek egy vámosmikolai pár ellen egy januári emberölés miatt - tájékoztatta a Pest Megyei Főügyészség kedden az MTI-t.