Városlista
2020. szeptember 24, csütörtök - Gellért

Hírek

2019. November 25. 08:39, hétfő | Bulvár

Először lett női versenyző Magyarország Legsokoldalúbb Előadója

Először lett női versenyző Magyarország Legsokoldalúbb Előadója

November 24-én a fináléjához ért a Sztárban sztár leszek!, négy énekes jutott el a végéig. Ez volt a Sztárban sztár formátumának első olyan évadja, amikor nem sztárok, celebek léptek fel.

Viszonylag ismeretlen emberek voltak - akik közt azonban akadt sok, akinek volt már jelentős színpadi rutinja, csak épp nem velük foglalkoztak a lapok, azaz nem voltak országosan híresek.-

Janicsák Veca, Király Linda, Ganxsta Zolee és Rigó Jancsi is fellépett a TV2 show-jának utolsó adásában, amelyen eldőlt, ki nyerte ezt a sorozatot. A már kiesettek is visszatértek, jó hangulat volt a stúdióban.

A duettek után a közönségnél még nem volt egyértelmű favorit, nagyjából egyformán álltak a versenyzők. Korábban mindig férfi nyerte ezt a műsort (Bereczki Zoltán, Pál Dénes, Gáspár Laci, Veréb Tamás, Horváth Tamás, Freddie), tehát hatból hatot, a zsűri - amely ezen az estén már nem pontozott - azt sugallta a tévézőknek, hogy nem bánnák, ha végre nő nyerné ezt az évadot.

A kiesett lányok erotikus produkcióval rukkoltak elő, a Pussycat Dollst imitálták. Minden versenyben maradt énekes eztán szólóban énekelt, majd fantomképeket mutattak, 8,9 volt a pontszáma a legjobbnak, 8,2 a legrosszabbnak, de ez nem volt jelentős különbség, ami azt jelentette, hogy nem volt gyenge előadás ma, senki sem lógott ki, sem lefelé, sem felfelé. A találgatás után érkeztek a kiesett fiúk, a Bergendy egy régi slágerét adták elő.

Sebestyén Katja esett ki a műsor vége felé, versenyben maradt Feng Ya Ou, Békefi Viki és Tasnádi Bence. Ekkor jött még egy kör szavazás, majd a mesteri értékelés. Bereczki szerint az elején tele voltak kérdőjelekkel, most tele vannak felkiáltójelekkel. Horváth Tamás szerint nagy pillanatokat láttak, mindenki profin teljesített. Tóth Vera a csodás lelkekről, szorgalomról értekezett, illetve kiemelte a stáb, a táncosok munkáját. Pápai Joci is boldogan értékelt, a casting fontosságát is szóba hozta.

Békefi Viki lett a győztes, második lett Feng Ya Ou, harmadik pedig Tasnádi Bence. Sírva, meghatottan ünnepelt, hiszen a műsor hetedik évadjáig kellett várni, hogy női versenyző nyerhessen.

Forrás: origo.hu

Kép: TV2; Sztárban sztár

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 23. 12:00, szerda | Bulvár

Andonik 4s vendége Telek András - VIDEÓ

Az Andonik Sztárválogatott egy foci tornán járt Veszprémben, ahol egy rendhagyó Andonik 4s készült a Fradi egykori játékosával Telek Andrással. \"Manci\" elmesélte mit csinál mostanság.

2020. Szeptember 23. 05:00, szerda | Bulvár

Diéta percek: Sárgadinnyés feta sajtos saláta - VIDEÓ

Feri egy villámgyors salátát fog nekünk készíteni, ami nem csak diétás, hanem finom is! Nézzétek!

2020. Szeptember 22. 18:01, kedd | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége Kefír - VIDEÓ

A rendhagyó Andonik Jakos Sport magazin sorozat a vendége Kefír (V-Tech) volt, aki elárulta, hogy melyik az az egy sport, amit nem szeret, és mik azok, amikben gyermekkorában jeleskedett. Tartsatok velünk!

2020. Szeptember 22. 08:40, kedd | Bulvár

Főzzünk Robival! Pulykamáj puliszkával és zöldségekkel - VIDEÓ

Robi megmutatja nekünk, hogy a májat milyen körettel érdemes elkészíteni, hogy az ízletes legyen. Tudtad, hogy Robinak szakácskönyve is megjelent, amiben a kedvenc receptjeit osztotta meg rajongóival?