Városlista
2020. április 1, szerda - Hugó

Hírek

2013. Március 22. 09:47, péntek | Helyi
Forrás: GYŐR MRFK

Előzetesben a győri tolvajok

Előzetesben a győri tolvajok

Lakossági bejelentés érkezett a rendőrség ügyeletére a napokban, hogy Győrben, a szigeti városrész egyik épületének pincéjébe akar két fiatal betörni.

57 rendbeli pincefeltörés, réz névtáblák, fémkorlátok és több más bűncselekmény, amely annak a két győri fiatalnak róható a terhére, akiket a győri nyomozók a hét végén fogtak el. A Győri Járásbíróság 2013. március 20-án előzetes letartóztatásukat rendelte el.

Lakossági bejelentés érkezett a rendőrség ügyeletére a napokban, hogy Győrben, a szigeti városrész egyik épületének pincéjébe akar két fiatal betörni. Már az ablakrácsot is lefeszítették az elkövetők, mikor járókelők zavarták meg őket.

A gyors rendőri intézkedés és a pontos személyleírás eredményeként a győri járőrök a néhány utcával távolabb elfogták a 15 és 20 éves helyi fiatalokat.

A nyomozás során kiderült, hogy bűnlajstromuk igencsak hosszú. Jelenleg 57 rendbeli pincefeltörés írható számlájukra. Több lakás bejárati ajtajáról emeleték le a réz névtáblákat, és loptak lépcsőházakból fémkorlátokat.A gyanúsítottak kihallgatásuk során részletes, beismerő vallomást tettek. Az ellopott fémtárgyak egy része a színesfém átvevő telephelyekről előkerült.

Előzetes letartóztatásuk mellett lopás megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást velük szemben a Győri Rendőrkapitányság.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Március 31. 17:00, kedd | Helyi

Színésznők karanténban: Papp Annamária

Papp Annamária, a Győri Nemzeti Színház egykori színésznője is nyilatkozott megkeresésünkre.

2020. Március 31. 15:10, kedd | Helyi

Színészünk és balerínánk karanténban: Pörneczi Attila és Szalai Judit

Pörneczi Attila színész, a Győri Nemzeti Színház művésze is nyilatkozott a jelenlegi helyzetben kialakult napjaikról.

2020. Március 30. 10:00, hétfő | Helyi

Színművész karanténban: Bródy Norbert

Bródy Norbert színész, a Győri Nemzeti Színház művésze is nyilatkozott a jelenlegi helyzetben kialakult napjairól.

2020. Március 30. 08:02, hétfő | Helyi

Színművész karanténban: Szikra József

Szikra József a Győri Nemzeti Színház művésze, Budapestről mesélt a jelenleg kialakult helyzetben zajló napjairól a győrieknek.