Városlista
2020. május 30, szombat - Zsanett, Janka

Hírek

2010. Február 12. 06:28, péntek | Kék hírek
Forrás: HírTV

Előzetesben - leszúrta és felgyújtotta férjét?

Előzetesben - leszúrta és felgyújtotta férjét?

Harminc napra előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a nőt, akit azzal gyanúsítanak, hogy egy késsel többször megszúrta fotelben ülő 31 éves férjét, majd valamilyen éghető anyaggal leöntötte és meggyújtotta. Ha a bírósá

Debreceni Városi Bíróság harminc napra előzetes letartóztatásba helyezte azt a 28 éves berettyóújfalui nőt, akit férjének meggyilkolásával gyanúsítanak. A nő ellen először „halált okozó segítségnyújtás elmulasztása" miatt indult nyomozás, most azonban már különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel gyanúsítják. Az előzetes letartóztatás elrendelését a bíróság a szökés és elrejtőzés veszélyével, illetve a bizonyítási eljárás megnehezítésével indokolta - mondta el a Független Hírügynökségnek Jónáné Pocsai Edit, a Hajdú-Bihar Megyei Főügyészség szóvivője.

A gyilkosság hétfőn történt. Úgy tudni, hogy a 28 éves nő egy késsel többször megszúrta fotelben ülő 31 éves férjét, majd valamilyen éghető anyaggal leöntötte és meggyújtotta. A férfi a fürdőszoba felé tartott, amikor összeesett és meghalt. Az áldozat egyébként egy bírósági titkár volt.

FH


Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 29. 18:00, péntek | Kék hírek

Letartóztatták a saját ügyfelét zsaroló ügyvédet

Letartóztatták a saját ügyfelét zsaroló ügyvédet - közölte Ibolya Tibor fővárosi főügyész csütörtökön az MTI-vel.

2020. Május 28. 10:46, csütörtök | Kék hírek

Elfogták az angyalföldi emberölés elkövetőjét

Elfogták az angyalföldi emberölés elkövetőjét, egy 36 éves nőt - közölte a rendőrség csütörtök reggel a honlapján.

2020. Május 27. 08:50, szerda | Kék hírek

13 éves lánynak adta oda a kocsiját – Eljárás indult

Füzesgyarmaton egy férfi odaadta az autóját egy 13 éves lánynak, hogy forduljon meg vele. A férfi ellen indított büntetőeljárás iratait a rendőrség továbbította az ügyészségre.

2020. Május 26. 16:04, kedd | Kék hírek

Kegyetlen módon megölte beszélgetőtársát, életfogytiglant kaphat

Tényleges életfogytig tartó szabadságvesztés kiszabását indítványozva minősített emberölés bűntette miatt emelt vádat a Fővárosi Főügyészség egy férfi ellen,