Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2010. Szeptember 30. 14:55, csütörtök | Helyi
Forrás: Győri Rendőrkapitányság

Előzetesben a gátlástalan trió két tagja...

Előzetesben a gátlástalan trió két tagja...

Szolgálat ellátás közben lettek figyelmesek a Győri Rendőrkapitányság munkatársai három gyanúsan viselkedő személyre. A két férfi és női társuk a Liszt Ferenc utca 3. szám alól sietős léptekkel haladt a Rákczi út irányába, gépko

Ezzel párhuzamosan a nyomozók visszatértek a Liszt Ferenc utcai házba, ahol sejtésük beigazolódni látszott. A kaput résnyire nyitva találták, az ajtón több feszítési nyomot fedeztek fel. A lakásba beljebb érve, halálra rémülten, a földön fekve találták a 90 éves házigazdát. Az idős asszony elmondta, hogy „jó pár ember” ment be hozzá miközben ő aludt. Lakásában mindent feldúltak, közben pénzt követeltek tőle. Ágymatracát is átkutatták, őt, pedig fekhelyéről kiemelve a földre fektették. De bántani nem bántották, viszont 30 ezer forint megtakarított pénzét elvittek.
A trióról időközben kiderült hogy szlovák állampolgárok, egyikük neve ismerősen csengett a kapitányság munkatársai előtt. Lakásbetörés miatt többször indult eljárás ellene.

Kihallgatásuk alkalmával tagadták, hogy ők követték volna el a bűncselekményt, csupán Győrbe ruccantak át, állították. A kifosztás ügyében indított nyomozás eredményét a két férfi előzetes letartóztatásban, míg női társuk szabadon várja.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 08:11, kedd | Helyi

Szenzációsak a nyúliak! – 300 méterrel hosszabb lett a palacsintakígyó, mint azt tervezték

Palacsintagilisztának tűnik már csak az eredeti cél. 410 méter hosszú palacsintát akartak tekerni eredetileg Nyúlon, de annyira belendültek, hogy meg sem álltak 740 méterig.

2024. Május 07. 07:11, kedd | Helyi

Másként érettségiztek magyarból a diákok

Magyar nyelv és irodalomból érettségiztek tegnap a diákok.

2024. Május 06. 09:11, hétfő | Helyi

Pannonhalmi polgármester: Szerintem nincs kapcsolat a két szoborrongálás között

Az utóbbi időben egymást érik a szoborrongálások a környéken. Közös metszet: Radnóti.

2024. Május 06. 08:16, hétfő | Helyi

Meghosszabbították a Virágos Magyarország verseny jelentkezési határidejét

Meghosszabbították a Virágos Magyarország verseny jelentkezési határidejét: a helyi közösségek május 20-ig pályázhatnak.