Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2018. Augusztus 23. 14:13, csütörtök | Bulvár

Elsírta magát Rékasi Károly a Barátok közt élő felvételén

Elsírta magát Rékasi Károly a Barátok közt élő felvételén

A Barátok közt forgatásán kellett újraélnie Rékasi Károlynak három évvel ezelőtti balesetét.

A sorozat története szerint karaktere, Bartha Zsolt súlyos motoros balesetet szenved, ami hasonló módon folyik le, mint a színész való életbeli tragédiája. Rékasi csak elképesztő nehézségek árán bírta leforgatni a jeleneteket, a Bors információi szerint többször is szünetet kért, és a könnyeivel küszködött.

A sztori ezen eleme csak azután került be a forgatókönyvbe, miután a színész is áldását adta arra, hogy a valós események alapján írják meg a sorozatot, viszont csak a forgatáson jött rá, mit is jelent a kamerák előtt újrajátszani az eseményeket:

"Nem csak én éltem át azt a balesetet, a kollégáim, a stáb is. Pontosan tudták, hogy min mentem keresztül, így mielőtt megírták volna Bartha Zsolt mostani történéseit, megkérdezték, hogy mit szólnék hozzá, ha feldolgoznánk ezt a nem könnyű időszakot az éle­temben." - mesélte a művész.

Majd hozzátette: "Színész vagyok, nem csak eljátszok szerepeket, hanem meg is élem őket – kezdte Rékasi, aki pár napos gondolkodási időt kért, s bár azt hitte, döntésének minden aspektusát sikerült magával megvitatnia, hamar kiderült, hogy sokkal nehezebben viseli a forgatásokat, mint képzelte."

Rékasi Károly 2015 nyarán szenvedett motorjával balesetet a XXII. kerületben, egy autóssal karambolozott. A színész napokig kómában hevert, és medencéjén, valamint törzsén is komolyan megsérült. Lábát többször kellett műteni, a leginkább érintett végtagja örökre rövidebb lett. Az esettel kapcsolatban jelenleg is bírósági eljárás folyik.

Forrás: 24.hu; borsonline.hu

Kép: borsonline.hu - RTL KLUB

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.