Városlista
2021. december 1, szerda - Elza

Hírek

2010. Április 07. 14:35, szerda | Kék hírek
Forrás: HírTV

Elsodorta, majd továbbhajtott - ki látta a reggeli balesetet?

Elsodorta, majd továbbhajtott - ki látta a reggeli balesetet?

A lakosság segítségét kérve keresi a rendőrség azt az autóst, aki elsodort egy idős kerékpáros asszonyt Algyőn, majd megállás nélkül továbbhajtott.

A Csongrád megyei településen szerdán reggel, fél kilenc körül a Kőfal utcából akart balra kanyarodni a Téglás utcába egy 79 éves idős asszony, ám a védett útvonalon egyenesen haladó személyautó elsodorta. A jármű vezetője azonban a balesetet követően elhajtott a helyszínről, anélkül, hogy megállt volna segítséget nyújtani a könnyebb sérüléseket elszenvedő asszonynak.


A helyszíni adatok szerint a balesetben érintett autó vélhetően egy szürke színű Suzuki Ignis volt. A rendőrség várja mindazok segítségét, akik információval bírnak a jármű, vagy vezetője hollétéről. A bejelentéseket a szegedi kapitányságon, valamint a rendőrség 107 vagy 112-es segélyhívószámán is várják.


HavariaPress

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 01. 12:08, szerda | Kék hírek

Volt barátja megbízásából kötöztek meg és vertek össze egy nőt

Befejezték a rendőrök a rablás, személyi szabadság megsértése és súlyos testi sértés miatt folytatott nyomozást.

2021. December 01. 08:43, szerda | Kék hírek

Még a születésnapi tortát is ellopta az édesszájú betörő

Az alsószentmártoni férfinek többrendbeli lopás miatt kell felelnie. Az egyik ház hűtőjéből még a születésnapi tortát is ellopta, ráadásul elfogásakor is lopott sütemény volt nála.

2021. November 30. 16:02, kedd | Kék hírek

Hamis parfümöt és adózatlan cigarettát foglalt le a NAV

Mintegy négymillió forint értékű illatszert, valamint hárommillió forint értékű dohányt foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai az M1-es autópályán egy román teherautó ellenőrzése során

2021. November 30. 11:01, kedd | Kék hírek

Kettős emberölés miatt emelt vádat egy férfi ellen

Vádat emelt a Pest Megyei Főügyészség egy férfi ellen, aki 2020. márciusban baltával két embert megölt, majd a testeket felgyújtotta.