Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2010. Április 12. 06:52, hétfő | Helyi
Forrás: InfoGyőr

Elsöprő Fidesz győzelem

Elsöprő Fidesz győzelem

Már az első választási fordulóban megszerezte a Fidesz- KDNP választási szövetség az abszolút többséget a 2010-es Országgyűlési Választásokon. Országosan 119 egy

Győr két választókerületében Szakács Imre 58, Borkai Zsolt pedig a szavazatok 64 százalékát szerezte meg. A győri polgármester kijelentette, hogy parlamenti képviselősége ellenére továbbra is győri városvezetőként kíván dolgozni, és mint azt korábban jelezte, az őszi önkormányzati választáson újra megméreti magát a polgármesteri székért. Azt viszont, hogy az új ciklusban kormányzati pozíció várna rá, határozottan cáfolta a városvezető.

Dr. Szakács Imre, a Megyei nkormányzat elnöke szerint hatalmas feladat vár a Fidesz- KDNP koalícióra, hisz a megszületett választási eredmény azt jelzi, hogy a magyar polgároknak elege van a hazug és korrupt politizálásból, valamint az ország jelen helyzetéből.

- Külön öröm számomra a Győr- Moson- Sopron megyei eredmény,- tette hozzá- és az is, hogy az emberek a magas részvétel mellett, nem adtak teret a szélsőségek térhódításának.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 09:14, vasárnap | Helyi

Figyelem! Könyvpályázat pályakezdő költőknek

A VII. kerület, Erzsébet Város Önkormányzata által kiírt pályázatra olyan magyar nyelven alkotó költők jelentkezését várják, akik még nem rendelkeznek kötettel.

2024. Május 05. 08:16, vasárnap | Helyi

Kezd magára találni a használtautó

Gazdasági Magazinunk legújabb részében foglalkozunk ismét a nyáron induló otthonfelújítási programmal, emellett pedig utánajárunk annak, hogy a tavaly évvégi megtorpanás után milyen irányba tart a használtautó-piac.

2024. Május 05. 07:14, vasárnap | Helyi

Hivatásos művészeket körözött le a győri zenészhallgató

Behán Áron András egyetemista harmadik lett egy olyan zenei világversenyen, ahol hivatásos zenészek is indultak.

2024. Május 04. 09:17, szombat | Helyi

Kincsem, a kisbéri csodakanca: szülőföldjéről indul vándorkiállítás

A kisbériek büszkék arra, hogy Kincsem Kisbéren fogant, és itt is fejezte be pályafutását.