Városlista
2020. július 13, hétfő - Jenő

Hírek

2017. Február 28. 05:02, kedd | Belföld
Forrás: mti

Elszökött egy az Egri Törvényszékre beidézett vádlott

Elszökött egy az Egri Törvényszékre beidézett vádlott

Elfogatóparancsot adtak ki egy vádlott ellen, aki ahelyett, hogy megjelent volna az Egri Törvényszéken hétfőn, levágta a lábára erősített nyomkövetőt és elszökött - közölte a törvényszék szóvivője az MTI-vel.

Snellenperger Judit tájékoztatása szerint az Egri Törvényszéken kábítószer-birtoklás bűntette és más bűncselekmény miatt folyik eljárás F. E. J. harmadrendű vádlott ellen, akivel szemben tavaly nyáron lakhelyelhagyási tilalmat rendeltek el, és lábára nyomkövetőt erősítettek.

A bíróság szóban beidézte egy hétfő reggeli tárgyalásra, egyúttal értesítette a rendőrkapitányságot, hogy a vádlottnak meg kell jelennie a bíróság előtt. A vádlott el is indult egerbaktai lakóhelyéről, azonban nem érkezett meg a törvényszékre. A rendőrkapitányság tájékoztatása szerint Egerben, a Koszorú utcában levágta a technikai eszközt a lábáról, és ismeretlen helyre távozott - áll a közleményben.

A bíróság elfogatóparancsot adott ki a vádlott ellen, de ez egyelőre nem vezetett eredményre, így a bíróság elhalasztotta a tárgyalást.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság hétfőn közölte az MTI-vel, hogy vasárnap két román állampolgár a lábára szerelt nyomkövetőt lefeszítve megszökött a házi őrizetből.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 13. 12:09, hétfő | Belföld

Öt kisrepülőgép megsértette a magyar légteret Nógrád megyében

Öt kisrepülőgép szállt le engedély nélkül Rétság külterületén szombaton, mint kiderült, a csehországi utasok egy rendezvényre tartottak. Az ügyben szabálysértési eljárást indított a rétsági rendőrkapitányság

2020. Július 13. 09:49, hétfő | Belföld

A kormány tagjait kérdezik hétfőn a parlamentben

A képviselők a kormány tagjainak tehetnek fel azonnali kérdéseket hétfőn az Országgyűlésben.

2020. Július 13. 08:48, hétfő | Belföld

Csaknem kétszáz határsértő ellen intézkedtek a rendőrök a hétvégén

199 határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök és katonák péntektől vasárnapig - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t.

2020. Július 13. 05:06, hétfő | Belföld

Sok lesz a napsütés, de nagy hőségre nem kell készülni a héten

Sok lesz a napsütés a héten, de többször is várható elszórtan csapadék. Nagy hőségre nem kell készülni, a maximumok jellemzően 30 Celsius-fok alatt maradnak