Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2010. Május 17. 07:45, hétfő | Bulvár
Forrás: Stop

Elton Johnt az iszlamista homofóbok sem riasztják el

Elton Johnt az iszlamista homofóbok sem riasztják el

Reginald Kenneth Dwight néven született és a londoni Royal Academy of Music növendékeként indította be zenei karrierjét. 1967-ben ismerte meg Bernie Taupint, 1968-tól a dalszerző páros ontotta a slágereket.

Bernie félóra alatt megírt egy ütős dalszöveget, amelyre Elton egy óra alatt komponált egy hatásos zenét. Ekkor vette fel művésznevét, első zenekara, a Bluesology két szaxofonosa - Elton Dean és Long John Baldry - tiszteletére. Ma már egymillió dollárért ad interjút. Júniusban Budapesten is fellép zenekarával.


A hatvanhárom éves zenész, csaknem 185 millió fontos vagyonával sem dől hátra, Sir John nyakába veszi a volt szocialista blokkot. Még Minszkben is fellép: a kommunizmus hagyományait követő diktatúra nem lesz szokatlan neki, hiszen ő volt az első nyugati zenész, aki 1979-ben fellépett az akkori Szovjetunióban. Június 8-án érkezik Budapestre.


A sorozat legvitatottabb állomása Marokkó, ahol az iszlamisták tiltakoztak a meleg sztár fellépése ellen. "A teljesítményük alapján hívunk meg művészeket. A magánéletükhöz semmi közünk" - válaszolta a fesztivál igazgatója.


A világsztár húsz éve kapott Oscar-díjat az Oroszlánkirály zenéjéért. Interjút évente csak egyet ad, e felett állítólag egymillió dollárt kér egy beszélgetésért.

 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.