Városlista
2020. július 4, szombat - Ulrik

Hírek

2013. Június 23. 05:00, vasárnap | Belföld
Forrás: mno.hu

Eltörli az Xbox One korlátozásait a Microsoft

Eltörli az Xbox One korlátozásait a Microsoft

A nyomásnak eleget téve eltörli a korábbi korlátozásokat az Xbox One konzoljátékra a Microsoft.

Igazán meglepő fordulat állhat be a még meg sem jelent Xbox One karrierjében. Az alig néhány hete bemutatott konzolt ugyanis gyakorlatilag elsöpörte a népharag, hiszen soha nem látott támadáshullám indult meg a cég felé a konzol bejelentése után.

Az Xbox One ugyanis rendelkezett néhány olyan, a játékostársadalmat negatívan érintő korlátozásokkal, amelyekkel a Playstation 4 nem, így a Sony jelentős marketingelőnyre tett szert, és az előrendelések tekintetében is sokkal jobban áll a japán vállalat terméke. A Microsoft igyekszik menteni a menthetőt, így tegnap este bejelentették, hogy minden korlátozást eltörölnek. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy nem lesz szükségünk 24 óránként az internetre csatlakoztatni a konzolt a további játék érdekében, és a használt játékok vásárlása sem lesz akadály. Meglátjuk, hogy ez a pálfordulás milyen hatással lesz a negatívan megbélyegzett Xbox One-ra, de az biztos, hogy a Microsoft egy életre megtanulta, hogy nem szabad lebecsülni a nép erejét.

Címkék: játék, microsoft, Xbox One

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 03. 20:03, péntek | Belföld

Szombaton is extrém lesz az UV-sugárzás

Szombaton is extrém lesz az UV-sugárzás - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat pénteken az MTI-vel.

2020. Július 03. 18:08, péntek | Belföld

Elkezdődött az aratás, közepesnél gyengébb termés várható

Elkezdődtek az aratási munkák az őszi árpa betakarításával, az előzetes becslések szerint az időjárási viszontagságok miatt a közepesnél gyengébb termés várható,

2020. Július 03. 17:06, péntek | Belföld

Késsel megsebesített egy reklamáló vendégét egy szakács

Vádat emelt a Fővárosi Főügyészség egy IX. kerületi gyorsétterem szakácsa ellen, aki egy gyrosszeletelő késsel sebesítette meg egyik reklamáló vendégét.

2020. Július 03. 15:03, péntek | Belföld

Kiesett egy kétéves gyerek egy második emeleti ablakból Sóskúton

Kiesett egy kétéves kisfiú pénteken egy második emeleti ablakból Sóskúton - erősítette meg a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI értesüléseit.