Városlista
2019. december 12, csütörtök - Gabriella

Hírek

2013. Június 23. 05:00, vasárnap | Belföld
Forrás: mno.hu

Eltörli az Xbox One korlátozásait a Microsoft

Eltörli az Xbox One korlátozásait a Microsoft

A nyomásnak eleget téve eltörli a korábbi korlátozásokat az Xbox One konzoljátékra a Microsoft.

Igazán meglepő fordulat állhat be a még meg sem jelent Xbox One karrierjében. Az alig néhány hete bemutatott konzolt ugyanis gyakorlatilag elsöpörte a népharag, hiszen soha nem látott támadáshullám indult meg a cég felé a konzol bejelentése után.

Az Xbox One ugyanis rendelkezett néhány olyan, a játékostársadalmat negatívan érintő korlátozásokkal, amelyekkel a Playstation 4 nem, így a Sony jelentős marketingelőnyre tett szert, és az előrendelések tekintetében is sokkal jobban áll a japán vállalat terméke. A Microsoft igyekszik menteni a menthetőt, így tegnap este bejelentették, hogy minden korlátozást eltörölnek. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy nem lesz szükségünk 24 óránként az internetre csatlakoztatni a konzolt a további játék érdekében, és a használt játékok vásárlása sem lesz akadály. Meglátjuk, hogy ez a pálfordulás milyen hatással lesz a negatívan megbélyegzett Xbox One-ra, de az biztos, hogy a Microsoft egy életre megtanulta, hogy nem szabad lebecsülni a nép erejét.

Címkék: játék, microsoft, Xbox One

Ezek érdekelhetnek még

2019. December 11. 18:08, szerda | Belföld

Egyre több személyi kölcsönt és áruhitelt vesznek fel az ünnepekhez közeledve

Az utóbbi két hónapban megugrott a fedezetlen, elsősorban kisebb összegű személyi kölcsönök és áruhitelek felvételének száma - mondta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) felügyeleti szóvivője szerdán az M1 csatornán.

2019. December 11. 16:31, szerda | Belföld

Közzétette a Google az idei magyar keresési toplistát

Magyarországon az önkormányzati választások, globálisan pedig az India-Dél-Afrika krikettmérkőzések vezetik a legfelkapottabb Google-keresések 2019-es listáját.

2019. December 11. 16:06, szerda | Belföld

Roham indult a 2020-as éves e-matricákért

Roham indult a 2020-as éves e-matricákért, a megyei és országos éves matricákból 18 százalékkal több fogyott, mint tavaly ilyenkor,

2019. December 11. 14:14, szerda | Belföld

Gyilkosokat fogtak az M1-es autópályán

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság beosztottjai, az M1-es autópályán elfogták azt a két szerb állampolgárt, akiket egy Pozsonyban bántalmazott férfi halálával összefüggésben kerestek a szlovák hatóságok.