Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2012. Augusztus 29. 20:44, szerda | Helyi
Forrás: Pozsgai Kitti

Elütötte a biciklist, aztán elhajtott- VIDEÓVAL!

Elütötte a biciklist, aztán elhajtott- VIDEÓVAL!

A kerékpáros férfit Győrben, az Ipar úton érte szerda este a baleset. Az autó sofőrjét már nem kérdezhettük meg, mert elhajtott.

A videó a csattanás után készült. A vészvillogót használó autó mellett magyarázkodik a gázoló. Autója minden jelzés nélkül áll a forgalmas út közepén. Az elgázolt férfi az út mellett áll.

Megkérdeztük a balesetet elszenvedő férfit, hogy kér-e orvost, hogy érzi magát, de csak azt hajtogatta, hogy ő volt a hibás. Fájlalta a könyökét, összetört szemüvege a homlokára tolva. Közben kiérkeztek a járőrök, akiket valószínűleg a közelből értesített valaki.

A férfi nekik is elmondta, hogy nem a zebrán tolta át a kerékpárját az úton, amikor elütötte az autó. A sofőr megkérdezte, hogy rendben van-e, lesegítette az útról a férfi összetört biciklijét, majd elhajtott. A baleset az Ipar út Ady-város felőli végén történt, ahol köztudottan nem hajtanak 80 alatt az autók (bár a másik végén sem divat az ötvenes tempó). A csattanás is nagy volt, féknyom is maradt az aszfalton. a férfinak hatalmas szerencséje volt, hogy ennyivel megúszta.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Navracsics Tibor: Átlagon felül teljesít a gazdaság térségünkben

Átlagon felül teljesít a nemzeti össztermék előállításában Győr-Moson-Sopron vármegye – erről a területfejlesztési miniszter beszélt Győrben.

2024. Április 25. 07:15, csütörtök | Helyi

Brutális mennyiségű fegyverre bukkantak a rendőrök

Egy kisebb háborút is meg lehetett volna vívni azzal a fegyverarzenállal, amelyet két rajkai ingatlanban találtak a nyomozók.

2024. Április 24. 11:11, szerda | Helyi

Ez gyors volt! – Már meg is javították a Jereváni úti bokatörő csomagautomatát

Közel egyméteresre bővült az automata előtti terület, nem kell tartani balesettől.