Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. December 07. 16:32, péntek | Bulvár

Elütötték az MTV műsorvezetőjét, csúnyán megrepedt a koponyája

Elütötték az MTV műsorvezetőjét, csúnyán megrepedt a koponyája

Elcsapta egy autó, de Matt Pinfield túlélte az esetet: az MTV volt műsorvezetőjét egy gyorsan hajtó kocsi gázolta el Los Angelesben a napokban. Még az egyik lába is eltörött.

Gyorsan kórházba szállították, ahol megállapították, hogy a lába több helyen eltörött, a koponyája pedig megrepedt. A tévés személyiség szerint az autó vezetője simán továbbhajtott az incidens után.

A műsorvezetőt egy barátja meglátogatta a kórházban: úgy látta, hogy Pinfield viszonylag jól volt már, túl van a műtéteken, és pszichológus segít majd neki feldolgozni az esetet.

„Annyit mondhatok, hogy örül annak, hogy túlélte, hogy szerencsés volt” – mondta a látogató, utalva arra, hogy akár meg is halhatott volna egy figyelmetlen sofőr miatt.

Forrás: origo.hu

Kép: twitter.com

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára