Városlista
2021. szeptember 25, szombat - Eufrozina

Hírek

2010. Március 28. 15:05, vasárnap | Kék hírek
Forrás: HírTV

Elvágta felesége nyakát

Elvágta felesége nyakát

A rendőrök az éjszaka elfogták azt a férfit, aki szombaton este a nyílt utcán vágta el a felesége nyakát a XIII. kerületben.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság vasárnap tájékoztatott arról, hogy még szombat este egy veszekedés után a 40 éves férj a Csángó utcában lévő egyik parkos részen egy késsel úgy megvágta a felesége nyakát, hogy a nő életveszélyesen megsérült. A férfi ezután elmenekült a környékről. A rendőröknek azonban néhány óra leforgása alatt, még az éjjel sikerült megtalálniuk. Elfogták, őrizetbe vették és emberölés kísérlete miatt eljárást indítottak ellene.


Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 23. 11:51, csütörtök | Kék hírek

Huszonegy elfogatóparancs volt érvényben ellene, elfogták

Elfogtak egy több éve bujkáló férfit, aki ellen már huszonegy elfogatóparancs volt érvényben - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda csütörtökön a police.hu oldalon.

2021. Szeptember 22. 15:03, szerda | Kék hírek

Elítélték a Sárváron több autót felgyújtó férfit

Közveszély okozás bűntette, továbbá garázdaság és rongálás vétsége miatt három év börtönnel sújtotta a Sárvári Járásbíróság azt a férfit, aki 2020. december 17-én éjszaka több autót felgyújtott Sárváron

2021. Szeptember 22. 11:06, szerda | Kék hírek

Megölte várandós feleségét

Befejezték a nyomozást a rendőrök az ellen a domaszéki férfi ellen, aki megölte várandós feleségét.

2021. Szeptember 22. 09:02, szerda | Kék hírek

Hamis segélyhívás miatt ítéltek el egy férfit

Jogerősen 21 napi elzárásra ítéltek kedden Lentiben egy férfit, aki egy nappal korábban egy tömegverekedésről szóló hamis bejelentéssel riasztotta Csesztregre a rendőröket és a mentőket