Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2013. December 03. 11:55, kedd | Helyi
Forrás: infoGyőr

Elvinnél egy BMW-t egy hétvégére?

Elvinnél egy BMW-t egy hétvégére?

Kipróbálnál egy BMW 114i-t egy hétvégére? Mi megtettük, és most akár Te is megnyerheted az autót egy hétvégére, a Leier Autó Kft. BMW Márkakereskedésének jóvoltából.

BMW importőri akció keretében, a BMW 114i most sokkal kedvezőbb áron érhető el ( 5.937.000 Ft helyett, a készleten lévő modellek, év végéig, most csak 4.998.000 Ft-ért új gazdára találhatnak ), ennek alkalmából a Leier Autó Kft. BMW Márkakereskedése, felajánlotta szerkesztőségünknek, hogy egy tesztvezetés erejéig kipróbáljuk a BMW 114i modelljét.

Mielőtt a főbb technikai paramétereket és a tapasztalt élmény leírnánk, jöjjenek a játék részletei, azaz hogy hogyan is lehet megnyerni a szóban forgó autót egy hétvégére, hogy egy szerencsés olvasónk is kipróbálhassa a BMW 114i-t. Nem kell mást tenni, mint kedvelni a Leier Autó Kft. BMW Márkakereskedésének Facebookos oldalát és megosztani ezt a cikket a saját üzenőfaladon. A játékban résztvevők között sorsoljuk ki, december 13-án, hogy ki lesz a szerencsés.

Magáról az autóról pár főbb technikai tudnivaló:

  • 1,6 literes benzines motor, turbó feltöltővel
  • 102 lóerő
  • 5 ajtós
  • 6 sebességes manuális váltó
  • Átlag fogyasztása 5,5 - 5,7 l/100km

A BMW 114i, külsőre egy megnyerő, fiatalos, de egyben univerzális autó. Beülve egy kényelmes autóban foglalhatunk helyet. Elegancia és dizájnosság, a belseje szintén tükrözi a BMW gyár már ismert és magas színvonalát.

Az autó menet közben nagyon csendes, szinte semmi zaj érzékelhető az utastérben. A vezetése könnyed. Biztos, hogy egy autós szakoldal más hangvételben cikkezne egy autóról, de mi kicsit megpróbáljuk az átlag autóvezetők szempontjából bemutatni a tapasztalatainkat. Összefoglalva a tesztvezetés során szerzett élményeinket, kellemes az általunk tesztelt autóval utazni. Mind fő úton, mind a kanyarosabb, emelkedős útszakaszokon elégedettek voltunk a teljesítménnyel.

Ha valaki BMW vásárlását tervezi, nem mi fogjuk meggyőzni a BMW 114i megvásárlásáról, hanem maga az autó fogja, ha megnézi, beleül és kipróbálja valaki. Ebben a döntésben segít a most életben lévő árkedvezmény is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 09:13, péntek | Helyi

Tízezrek az AHFSZ majálisán

Tízezrek látogattak el idén is az Audi Hungária Független Szakszervezet családi napjára.

2024. Május 03. 08:15, péntek | Helyi

Büntetőfékezés: „Csüccs vissza és menjél”

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség egy 38 éves férfival szemben, aki büntetőfékezéssel akart megoldani egy közlekedési konfliktust.

2024. Május 03. 07:11, péntek | Helyi

Ismét bringajelölés lesz Győrben

A kerékpárok speciális pasztával történő megjelölése a győri kerékpár tulajdonosok számára változatlanul ingyenes lesz – tájékoztat közösségi oldalán a Győr-Moson-Sopron vármegyei Rendőrség.

2024. Május 02. 09:13, csütörtök | Helyi

Ezüstérmesek lettek a győri hallgatók a regattaversenyen

Először szerveztek hazánkban ilyen jellegű megméretettést egyetemistáknak.